Koas u Rusiji: Napadnuti igraci Dinama, jedan dobio sakom u glavu!

Huligani iz redova navijacke skupine Zenita prekinuli su u nedjelju utakmicu pretposljednjeg kola ruskog prvenstva protiv moskovskog Dinama.

11.5.2014.
15:09
VOYO logo

Zenit je u utakmicu usao s vodece pozicije u prvenstvu, odnosno s bodom vise od Lokomotiva i dva od CSKA-a. Stvari su se dobro pocele razvijati za momcad Andrea Villas-Boasa koja je povela vec u sestoj minuti pogotkom Dannyja. No, kola su za klub iz St. Peterburga nakon toga krenula nizbrdo, Dinamo je zabio cetiri gola i bio na sigurnom putu prema pobjedi kad su na scenu stupili domaci huligani.

U 87. minuti, tri minute nakon sto je Aleksandr Kerzakov smanjio na 2-4, divljaci su se probili na teren i krenuli prema igracima koji su se razbjezali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/QNi1gT7r7hg

Najgore je pritom prosao branic Dinama Vladimir Granat kojeg je jedan od huligana s leda udario sakom u glavu. Sucu nije preostalo nista drugo nego da prekine utakmicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ostaje za vidjeti samo hoce li Ruski nogometni savez registrirati utakmicu rezultatom koji je bio u trenutku prekida ili s 3-0 za Dinamo. U svakom slucaju, Zenit ce ostati bez bodova sto bi se moglo pokazati presudnim u borbi za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo