TALIJANI O DINAMOVOJ MLADOJ ZVIJEZDI KOJU ŽELE ROSSONERI: / 'On je kao Rakitić, mogao bi biti nositelj igre u Milanu'

Image
Foto: PIXSELL

U posljednje vrijeme nisu se hrvatski igrači dobro provodili u Milanu. Nikola Kalinić imao je tako lošu epizodu, dok je Alen Halilović svoje suigrače uglavnom promatrao s klupe za rezerve

15.6.2019.
16:29
PIXSELL
VOYO logo

Dolazaka legendarnog Zvonimira Bobana u Milan po svemu sudeći otvorio je vrata tog velikog kluba mnogim hrvatskim nogometašima. Dejan Lovren i njegovi predstavnici u ozbiljnim su pregovorima, navodno su već posjetili čelnike Rossonera, Andrej Kramarić spominje se kao novo rješenje u napadu, a na radar Milaneza došao je i dinamovac Nikola Moro.

"Ima samo 21 godinu, a već je osvojio brojne trofeje. Tri puta je bio prvak Hrvatske, uz osvojena dva Kupa. Visok je 1,83 m, svestran je igrač, dobar u napadu i u obrani. Jako se ugodno osjeća u sredini terena, gdje zahvaljujući odličnoj tehnici i viziji igre čini razliku i pokreće momčad", piše talijanski Sky Sports o Dinamovom mladom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAKON LOVRENA, BOBAN U MILANU ŽELI I TALENTIRANOG NOGOMETAŠA DINAMA: /

'Postoje kontakti...'

Image
NAKON LOVRENA, BOBAN U MILANU ŽELI I TALENTIRANOG NOGOMETAŠA DINAMA: /

'Postoje kontakti...'

"Također, zna šutirati i iz daljine, čemu svjedoče golovi u dresu Dinama. U klub je stigao s 11 godina, prošao sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije od U14 pa sve do U21, a bio je kapetan i desetka u U17 reprezentaciji."

Kao Raketa

Talijani su njegovu igru usporedili s Ivanom Rakitićem, što je veliki kompliment za nogometaša koji tek treba ući u svoju pravu formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najprimjerenija njegova usporedba je s Rakitićem. Kako zbog pozicije na terenu, tako i zbog svojih tehničkih i fizičkih potencijala. Moru je potrebno samo malo vremena kako bi postao nesporni nositelj igre i to je ono što prepoznaju u Milanu", hvalili su ga.

U posljednje vrijeme nisu se hrvatski igrači dobro provodili u Milanu. Nikola Kalinić imao je tako lošu epizodu, dok je Alen Halilović svoje suigrače uglavnom promatrao s klupe za rezerve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo