protiv sad-a / Rooney se vraća u reprezentaciju na jednu utakmicu: 'Sretan sam i ponosan'

Image

Utakmica će imati humanitarni karakter i sav prihod bit će uplaćen udruzi "Rooney Foundation", koja ima za cilj poboljšati život siromašne djece

4.11.2018.
16:40
VOYO logo

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney (33) vratit će se u nacionalnu vrstu na jednu utakmicu, u prijateljskom susretu protiv reprezentacije SAD-a koja će se igrati 15. studenog.

"Sretan sam i ponosan što ću ponovo odjenuti dres engleske reprezentacije i zaigrati na Wembleyju", kazao je Rooney, koji se od reprezentacije oprostio u studenom 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica će imati humanitarni karakter i sav prihod bit će uplaćen udruzi "Rooney Foundation", koja ima za cilj poboljšati život siromašne djece. Još nije poznato hoće li napadač DC Uniteda započeti od prve minute ili će u igru ući tijekom utakmice.

"Mislim da je to nebitno. Zahvaljujem se izborniku Garethu Southgateu i FA-u što su me pozvali da još jednom nastupim za reprezentaciji i što pomažu radu fondacije", dodao je bivši napadač Manchester Uniteda i Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney je u dresu "Gordog Albiona" upisao 120 nastupa i postigao rekordna 53 gola. 

"Igranje za Englesku bila je najveća čast u mojoj karijeri. Utakmica protiv SAD-a bit će posebna jer sada igram u Americi," dodao je 33-godišnji napadač, koji je za englesku vrstu nastupio na tri svjetska prvenstva i tri europska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri dana nakon utakmice protiv SAD-a, engleska vrsta će na Wembleyju igrati protiv Hrvatske u susretu posljednjeg kola skupine 4 Lige A Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo