RONALDO VAS VODI KOD FRIZERA: / Nije šala, zvijezda Reala vam nudi dan iz snova!

Image
Foto: Screenshot

Za mnoge je Cristiano Ronaldo jedan od najumišljenijih sportaša današnjice, narcis kakvom nema ravnog. No, Ronaldo je, htjeli to priznati ili ne, i jedan od najvećih humanitaraca među sportašima

21.9.2015.
18:01
Screenshot
VOYO logo

U prilog tome govori i najnovija akcija koju je nogometaš Real Madrida pokrenuo u suradnji s udrugom Omaze. Ronaldo svojim obožavateljima nudi jedinstvenu priliku da provedu jedan dan s njim. I to ne bilo koji dan, već 22. studenoga kada je na rasporedu El Clasico, sudar između Real Madrida i Barcelone na stadionu Santiago Bernabeu.

Ručak, frizer, utakmica

Svatko tko želi dobiti priliku provesti dan s Ronaldom mora uplatiti donaciju humanitarnoj udruzi Artists for Peace and Justice koja kroz obrazovne programe podržava djecu i mlade na Haitiju. Deset dolara nije puno za pomoć siromašnima, a osim toga, možete osvojiti uistinu jedinstvenu nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najsretniji donator će dobiti dvije avionske karte za Madrid, trodnevni smještaj u hotelu, ručak s Ronaldom prije utakmice, te VIP ulaznice za El Clasico. No, ni to nije sve. Osim na ručak, dobitnik će prije utakmice s Ronaldom ići i - frizeru! Slavni Portugalac ne krije da obožava svoju kosu i da joj posvećuje puno pažnje. Dobitnik nagrade pomoći će mu u odabiru frizure s kojom će osvanuti na susretu s Messijem i društvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo