Skinuo 16 kilograma i krenuo na fakultet!

Velika nogometna karijera brazilskom Ronaldu nije ostavljala puno slobodnog vremena pa je, nakon što se 2011. godine oprostio od igranja, počeo nadoknađivati propušteno. Legendarni napadač u 36.

7.1.2013.
12:09
VOYO logo

Ronaldo će u veljači preseliti u London gdje će dvije godine studirati marketing te paralelno raditi u tamošnjoj tvrtki WPP. Mentor će mu biti poznati marketinški stručnjak Martin Sorrell.

"Osamnaest godina je prošlo otkako sam završio srednju školu, a ja sam rijetko učio. Dobar je osjećaj učiti nešto novo. U životu sam puno putovao, živio u mnogim zemljama, ali moram se skrasiti u nečemu. Martin će biti savršen učitelj, neću ga ostavljati na miru i po cijeli dan ću ga nešto zapitkivati", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je Ronaldo član organizacijskog odbora za SP 2014. te OI 2016. koji će se održati u Brazilu, novo znanje sigurno mu neće biti na odmet. Podsjetimo, nedavno se razveo od treće supruge i sudjelovao u reality šou u kojem je skinuo 16 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fenomenu" ovo nije prvi susret s marketingom jer zadnje dvije godine vodi vlastitu tvrtku za sportski marketing pod imenom 9ine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo