RONALDO SE U SENZACIONALNOM TRANSFERU VRAĆA U BIVŠI KLUB? / Španjolci tvrde da nikad nije bio bliže

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo je ove sezone pretrpio dosta kritika jer Juventus, u kojem je on najskuplji i najbolji igrač, nije igrao dobro

22.5.2021.
11:07
Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo na dobrom je putu da se vrati u Manchester United nakon što završi ova sezona. Kako piše španjolski list AS, Portugalac nikad nije bio bliže transferu u Manchester United.

Interes je, čini se, obostran, a trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer navodno je već razgovarao s Ronaldom o njegovom angažmanu. AS također navodi i da će Portugalac biti spreman i na smanjenje plaće ako pređe u Manchester. Ronaldo je pod ugovorom s Juventusom do kraja sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Manchester Unitedu Ronaldo je stekao svjetsku slavu, na Old Traffordu je proveo šest sezona, da bi prešao u Real Madrid za tada rekordna 94 milijuna eura. U Realu je proveo devet godina te obilježio jednu čitavu eru Kraljevskog kluba, da bi stigao u Juventus 2018. godine.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo of Juventus FC celebrates after scoring the goal of 1-2 during the Serie A football match between Spezia Calcio and Juventus FC at Dino Manuzzi stadium in Cesena (Italy), November 1st, 2020. Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA,Image: 566743977, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

GEORGINA POSLALA ŽESTOKU PORUKU SVIM RONALDOVIM KRITIČARIMA: Odmah joj je odgovorio i sam Cristiano

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GEORGINA POSLALA ŽESTOKU PORUKU SVIM RONALDOVIM KRITIČARIMA: /

Odmah joj je odgovorio i sam Cristiano

Na meti kritika

Inače, Ronaldo je ove sezone pretrpio dosta kritika jer Juventus, u kojem je on najskuplji i najbolji igrač, nije igrao dobro. Osvojeni kup je utjeha, ali rano ispadanje iz Lige prvaka i činjenica da su miljama daleko od osvajanja talijanskog prvenstva povod su za razne kritike i prozivke.

Mnogi su krivca upravo našli u Ronaldu, za kojeg se piše da bi već ovog ljeta mogao napustiti Torino. Jedan od znakova da je selidba u planu su i snimke premještanja njegovih automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo