'KURVIN SINE': / Torres i provokator Ronaldo skoro se potukli na prepunom Vicente Calderonu

Image
Foto: Screenshot: Twitter
11.5.2017.
9:55
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Real Madrid plasirao se u finale nakon što je protiv Atletica odigrao 2-1. No, iako su Los Blancosi izgubili, osigurali su nastup u Cardiffu 3. lipnja ove godine protiv Juventusa. Isco je zabio jedini pogodak za Real i to nakon što su domaći nogometaši u prvih 15. minuta imali vodstvo od 2-0 i došli na korak od anuliranja zaostatka iz prve utakmice od 3-0.

REKORDNA REALOVA VEČER: Krenulo je šokom kakav ne pamti, a završilo dosezima za povijest

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo provocirao navijače ušutkavajući ih

Isco je zabio nakon nakon sjajnog prodora Karima Benzeme i odveo Real u novo finale. Španjolac, kojeg mediji povezuju s Barcelonom koja je zainteresirana za njegove usluge, žestoko je proslavio pogodak, a u slavlju mu se pridružio i Cristiano Ronaldo koji je gestikulacijom ušutkao domaće navijače.

TROJICA HRVATA U FINALU LIGE PRVAKA: Real preživio šok na Vicente Calderonu, Navas i Isco spasili Madriđane

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Atletico Madrida ne mogu smisliti Ronalda

Inače, Ronaldo je jedan od najomraženijih nogometaša navijačima Atletico Madrida. Stoga, nema sumnje kako će pristalice Rojiblancosa zapamtiti ovu njegovu gestu koja, uistinu, nije bila potrebna jer samo dolijeva ulje na vatru.

Isto tako, zbog raspleta situacije na Vicente Calderonu, odnosno dolaska pred vrata raja Rojiblancosa, pa onda grubog prizemljavanja zbog važnog gol Isca, igrači Atletica bili su jako nervozni, što je u jednom trenutku vješto iskoristio "provokator" Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torres protiv Ronalda

Pa su se tako u jednom trenutku legenda Atletico Madrida Fernando Torres i Ronaldo zakačili. Kod jedne rasprave između Torresa i Marcela, koja se dogodila u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, Torres je žestoko rukom odgurnuo Ronalda koji je očito nekom riječju dobacio nešto Španjolcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ronaldo mu se podrugljivo počeo smijati. To je još više razljutilo Torresa koji mu se nastavio unositi u lice i svašta mu govoriti, a umalo je došlo i do fizičkog kontakta. Ronaldo, kako bi još više razljutio Torresa, u jednom je trenutku trznuo prema njemu kako bi preplašio svog suparnika.

'Ti si običan klaun! A ti si totalni idiot'

Na to je Torres potpuno poludio, a ako gledamo izgovoreno od strane Torresa, čitajući mu sa usana, kao da je Torres Ronaldu kazao: "Hijo de puta", što bi u prijevodu sa španjolskog na hrvatski jezik značilo "kurvin sine". Daljnji sukob spriječio je sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski dnevni sportski list Marca otkrio je što su nogometaši rekli jedno drugome.

''Što je, u čemu je problem? Ti si običan klaun'', rekao je Torres Ronaldu, koji mu je uz smiješak uzvratio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ti si totalni idiot.''

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo