Povratak reprezentacija / Ronaldo odlučio da neće igrati protiv Hrvatske u prvoj utakmici nakon Svjetskog prvenstva

Image
Foto: Christian Charisius/DPA/PIXSELL

Reprezentacije se vraćaju na scenu idući tjedan kada mnoge igraju prijateljske utakmice, a tjedan kasnije počinje novo natjecanje - Liga nacija

29.8.2018.
13:25
Christian Charisius/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Na stadionu Algarve u Faru, u prijateljskoj utakmici 6. rujna snage će odmjeriti europski prvak Portugal i svjetski doprvak Hrvatska. Pet dana kasnije Hrvatska će u Elcheu protiv Španjolske imati svoj prvi ispit u novom Uefinom natjecanju, Ligi nacija.

Najbolji portugalski igrač Cristiano Ronaldo otkrio je da neće igrati protiv Hrvatske, iz razloga što reprezentativnu stanku želi iskoristiti za pripreme za nastavak sezone s Juventusom, u koji je došao ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji objavili su i da je otkazao utakmicu s Italijom u Ligi nacija. 

Hrvatski izbornik Dalić je za ovu akciju pozvao 25 igrača, među kojima nema Danijela Subašića, Marija Mandžukića i Vedrana Ćorluke koji su se u proteklom razdoblju oprostili od igranja za reprezentaciju. Od igrača koji nisu bili sudionici Svjetskog prvenstva, pozvani su Karlo Letica, Borna Barišić, Antonio Milić, Matej Mitrović, Ivan Santini, Marko Livaja, Marko Rog, Mario Pašalić i Duje Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo