Abramovič sprema nevjerojatan potez!

Premda zvuči nevjerojatno, privremeni menadžer Chelseaja, Roberto Di Matteo, očekuje da mu vlasnik kluba Roman Abramovič uruči otkaz čak i u slučaju da osvoji Ligu prvaka...

10.5.2012.
16:38
VOYO logo

Di Matteo je nakon osvajanja FA Cupa priznao bliskoj osobi da se boji da će na kraju sezone Abramovič posegnuti za nekim velikim trenerskim imenom, a njemu se, čak i u slučaju osvajanja Lige prvaka, lijepo zahvaliti.

No, to ga, tvrdi, neće spriječiti da svim silama pokuša osvojiti prvi naslov pobjednika Lige prvaka za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Robbie je odlučan u namjeri da osvojio naslov Lige prvaka usred Münchena. Razlog zašto je uvjeren da će na kraju sezone napustiti klupu jest u tome što uprava kluba ne želi razgovarati o planovima priprema za iduću sezonu koje je on napravio. To je samo potvrdilo njegovo uvjerenje da je on doista samo privremeni trener u Chelseaju", rekao je neimenovani izvor blizak Di Matteu.

"Ne moram ni govoriti da je duboko razočaran zbog toga nakon svih čuda koja je izveo od preuzimanja momčadi od Andrea Villas-Boasa. Dva finala su veliki uspjeh nakon preuzimanja nereda koji je ostavio Portugalac. To mu je donijelo status heroja kod navijača, ali oni nemaju moć kod uprave. Robbie uživa u punoj podršci vlastitih igrača, ali ni oni mu ne mogu pomoći u konačnici", otkrio je izvor za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abramovič je tako nakon završetka sezone spreman uručiti otkaz treneru koji je uzdigao Chelsea poput feniksa, te zaposliti sedmog trenera u posljednjih osam sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo