utakmice ranijeg termina / Roma slavila protiv Vlašićevog CSKA-a u Moskvi: Valencia razbila Young Boyse

Image
Foto: AP Images

Nikola Vlašić je odigrao cijeli susret za CSKA, dok Ante Ćorić nije nastupio za Romu

7.11.2018.
22:24
AP Images
VOYO logo

U susretu 4. kola G skupine nogometne Lige prvaka Roma je u Moskvi pobijedila CSKA sa 2-1 načinivši veliki korak prema plasmanu u osminu finala.

Gosti su poveli već u 4. minuti golom Kostasa Manolasa nakon ubačaja iz kornera. Domaćin je najbolju priliku za izjednačenje u prvom dijelu imao u 38. minuti kada je Ivan Obljakov izašao sam ispred Robina Olsena, ali je švedski vratar obranio njegov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu igru CSKA je okrunio izjednačenjem u 52. minuti, a pogodak je zabio Arnor Sigurdsson na dodavanje Ilzata Ahmetova. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 56. minuti kada je domaćin ostao s igračem manje, nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Hordur Magnusson. Tri minute kasnije Roma je povela sa 2-1 golom Lorenza Pellegrinija iz čini se, zaleđa. U 62. minuti sve dvojbe oko pitanja pobjednika mogao je riješiti Edin Džeko, ali nije to bila večer BiH napadača. CSKA je do kraja utakmice pokušao izjednačiti, ali nije uspio i Roma sada ima pet bodova više od ruskog kluba.

Nikola Vlašić je odigrao cijeli susret za CSKA, dok Ante Ćorić nije nastupio za Romu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijem terminu je odigrana i utakmica u skupini H. Valencija je pobijedila Young Boyse sa 3-1 ostvarivši prvu pobjedu u skupini.

Španjolci su poveli u 14. minuti preko Santija Mine, a u 37. minuti je izjednačio Roger Assale. Dvije minute prije kraja poluvremena Mina je doveo 'Šišmiše' u novo vodstvo svojim drugim golom na utakmici, a korak bliže pobjedi domaćin je stigao u 56. minuti kada je Carlos Soler lijepim udarcem zabio za 3-1. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 77. minuti kada je švicarski sastav ostao s igračem manje nakon što je zbog oštrog prekršaja isključen Sekou Sanogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo