Mladi dinamovac predstavljen u Romi: 'Čeka ga svijetla budućnost'

'Puno klubova se interesiralo za mene, no to sada više nije bitno. Važno je da sam sada tu.

15.7.2013.
19:34
VOYO logo

Rimski klub je u ponedjeljak i službeno predstavio mladog bivšeg dinamovca Tina Jedvaja, a predsjednik Rome Italo Zanzi je tom prilikom izjavio kako su kupili "igrača kojeg čeka svijetla budućnost".

"Sretan sam što sam došao u veliki klub. Nadam se da ću u njemu osvajati trofeje i uzvratiti na iskazanoj vjeri u mene. Puno klubova se interesiralo za mene, no to sada više nije bitno. Važno je da sam sada tu. Ovo je klub koji ima bogatu povijest i zaista velike igrače popot Tottija, jednog od najvećih svih vremena. Siguran sam da sam stigao u jedan od tri najbolja kluba u Italiji", kazao je Tin na predstavljanju i kratko prepričao svoju prošlost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam za Dinamo, jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj. Do prve momčadi sam stigao kroz mladi pogon. Ne volim govoriti o sebi, no ako moram izdvojiti svoje kvalitete, rekao bih da su to tehnička potkovanost i smisao za pozicioniranje na terenu. Thiago Silva i David Luiz su igrači koje jako cijenim i volio bih jednog dana biti poput njih - smiren i pouzdan. Trener mi je rekao da budem smiren, igram svoju igru i pokažem što znam. Zahvalan sam Pjaniću, koji mi pomaže s talijanskim jezikom", kazao je Jedvaj i objasnio zašto je izabrao broj 33.

"Volio bih da sam mogao dobiti broj 16 jer je to broj u kojem sam imao seniorski debi, no on je De Rossijev pa sam uzeo 33, broj koji nosi Thiago Silva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo