Prekrasna gesta / Talijanski velikan nudi besplatne ulaznice na finalu onima koji su gledali najteži poraz

Image
Foto: AP Images

Roma je spremna nagraditi najvjernije navijače s besplatnim ulaznicama za finale najnovijeg UEFA-nog nogometnog natjecanja, Konferencijske lige.

6.5.2022.
14:46
AP Images
VOYO logo

S rezultatom od 2-1 Roma je izbacila Leicester u polufinalu i time izborila priliku da u finalu osvoje prvi trofej nakon dvanaest godina suše. Osim toga, Roma je u petak objavila važnu vijest koju će 166 sretnih navijača htjeti popratiti.

Naime, tih 166 navijača koji su prisustvovali ponižavajućem porazu od 6-1 od norveškog Bodoa dobiti će besplatnu ulaznicu za

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski prvoligaš Roma nudi besplatne ulaznice za finale UEFA Konferencijske lige za 166 navijača koji su bili prisutni na ponižavajućem porazu 1-6 od norveškog Bodoa/Glimta u grupnoj fazi, objavio je u petak klub iz Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale 25. svibnja

"Klub je odlučio zahvaliti 166 vlasnika sezonskih ulaznica koji su bili prisutni na gostujućoj utakmici 21. listopada u Bodu tako što im je besplatno dodijelio ulaznicu za finale", navodi Roma u priopćenju.

Lijepa je to gesta Rome koja je te jesenske večeri doista bila ponižena. Također, to je bio prvi i jedini put da je momčad Josea Mourinha primila šest golova na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma će se 25. svibnja u Tirani na finalu UEFA Konferencijske lige sastati s Feyenoordom koji je u četvrtak u uzvratnoj utakmici polufinala svladala Leicester City rezultatom 1-0, za ukupnu pobjedu od 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo