Rođendan legende: 'Bit će to moj zadnji izlazak na teren!'

Legendarni bivši kamerunski nogometni reprezentativac Roger Milla velikim slavljem u rodnom gradu Japomi, idućeg vikenda, proslavit će 60. rođendan, a poziv na "feštu" prihvatio je i Lionel Messi

29.6.2012.
8:32
VOYO logo

Narednog vikenda trostruki najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi trebao bi posjetiti Kamerun kako bi nazočio velikoj svečanosti u povodu 60. rođendana senzacionalne zvijezde Svjetskog nogometnog prvenstva 1990. godine, Rogera Mille.

"Pozvali smo Lionela Messija i on je prihvatio poziv, a sada ostaje da vidimo da li će mu njegove obveze dozvoliti dolazak. Ja sam uvjeren da ćemo ga vidjeti u Kamerunu. Messi bi trebao doći privatnim avionom, a Kamerunci će biti oduševljeni njegovim prisustvom", izjavio je Milla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prigodom bit će održana revijalna nogometna utakmica, brojne kulturne i zabavne aktivnosti, a najavljen je dolazak nekolicine poznatih gostiju poput Samuela Eto'oa, Abedija Pelea i Georgea Weahe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biti će ovo zadnji puta da ćete me vidjeti na terenu i moje posljednje zbogom nogometu", najavio je Milla.

Povodom 60. rođendana kamerunskog nogometnog velikana njegovi poslovni partneri postavit će i kamen temeljac za izgradnju sportskog kompleksa u Millinom rodnom gradu Japomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo