Ovo se dogodi kad iskreno priznate da često lažete!

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers osudio je svoga napadača Luisa Suareza nakon što je ovaj javno priznao ne baš ugodnu istinu o sebi.

18.1.2013.
8:37
VOYO logo

Urugvajski je nogometaš u razgovoru za argentinski Fox Sport potvrdio da je, primjerice, u listopadu prošle godine protiv Stokea (0-0) odglumio prekršaj u pokušaju da iznudi kazneni udarac.

"Izmislio sam prekršaj jer je bilo neriješeno, a htio sam pobjedu", priznao je Suarez, opovrgnuvši s druge strane da je nedavno namjerno igrao rukom prije pogotka Mansfieldu u 3. kolu FA Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Suarezova nerijetka simuliranja dobro poznata javnosti, u Liverpoolu su iz nekog razloga s čuđenjem dočekali njegovo priznanje.

"Vidio sam što je rekao i mislim da je to pogrešno. S naše strane su takvi istupi neprihvatljivi jer simuliranje nije nešto što mi u klubu preporučujemo, naš obraz je čist. Pričao sam s Luisom i on sasvim razumije moju poziciju kao menadžera velikog kluba u kojem bilo čiji postupci imaju utjecaj na ljude diljem svijeta. Rekao sam mu da je simuliranje pogrešno i neprihvatljivo, i on je to prihvatio. Ali i sa stajališta kluba, ovakva istupanja nisu nešto što želimo čuti", priznao je novinarima menadžer Rodgers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo