VIDEO: / Veličanstven doček za Žutog! Sulejman oduševljen!

'Ovdje sam da napravim pobjedničku momčad koja će igrati napadački.

18.10.2012.
16:37
VOYO logo

Robert Prosinečki službeno je predstavljen u turskom Kayserisporu. Bivši trener Crvene zvezde potpisao je ugovor na godinu i pol dana, a doživio je veličanstven doček.

"Danas je važan i velik dan za naš klub. Sretan sam što smo potpisali s trenerom koji je legenda, koji je postigao velik uspjeh i ima ime i poštovanje diljem svijeta. Važno je i to što govori tri jezika jer 50 posto naše momčadi govori njemački, 20 posto španjolski, a Prosinečki govori oba. Nadam se da smo doveli vrijednog trenera i za klub i za turski nogomet", kazao je sportski direktor kluba Sulejman Hurma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/OWWfpPR5gvg Žuti je najavio da ima velike ambicije s momčadi. "Velika mi je čast raditi u Kayserisporu. Nije to bila teška odluka za mene jer je ovo sjajan klub i vrlo sam uzbuđen. Želim početi raditi što prije. Imam kvalitetne igrače i volio bih preokrenuti situaciju iz negativne u pozitivnu pa da se popnemo visoko na ljestvici. Ovdje sam da napravim pobjedničku momčad koja će igrati napadački. Moja je trenerska filozofija samo pobjeđivati", rekao je Prosinečki na svome predstavljanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo