RIJEKA NA MUKAMA: / Matjaž Kek doživio novi udarac! 'Nije dobro, imamo problema, a Milan se za nas mobilizira'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Trener Rijeke Matjaž Kek, večeras protiv Milana na Rujevici u posljednjem kolu natjecanja po skupinama Europske lige, neće moći računati na čak osam igrača, od toga šest bitnih.

7.12.2017.
11:05
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Naredali su se problemi u riječkoj momčadi uoči utakmice 6. kola skupine D Europske lige. Nakon što su ranije otpali Bradarić i Heber, Mišić, pak, odrađuje kaznu zbog isključenja, a Jelić i Gomelt nisu registrirani, trener Rijeke Matjaž Kek je u najavi utakmice istaknuo i da su iz konkurencije za Milan zbog ozljeda ispali Matei, Davidson i Gorgon. Upravo je posljednje spomenuto ime novi težak udarac za Keka.

MILANU PRIJETI KATASTROFA: Uoči utakmice s Rijekom stigla vijest koja će potresti San Siro

"On i Vešović stisnuli su zube do kraja da bi mogli igrati. Kod Marka ne izgleda loše, dok kod Alexa je tako da otpada kao posljedica utakmice s Hajdukom, možda i do kraja jeseni", kazao je Matjaž Kek i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo puno problema sa sastavom, stvarno ću morati dobro razmisliti koji su ti igrači i kako sastaviti momčad protiv jedne velike i slavne ekipe kao što je Milan. Protiv ekipe koja mobilizira sve za Rujevicu. I nas same. No, tko god će zaigrati dat će sve od sebe. Treba nam jedna kvalitetna predstava. Morat ćemo promijeniti puno toga", istaknuo je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo