VATROMET NA KANTRIDI! / Hajduk potopljen u Rijeci!

Nogometaši Rijeke i Hajduka odigrali su na Kantridi zaostalu utakmicu 20. kola hrvatskog prvenstva. Rijeka je s lakoćom deklasirala Splićane s 3:0.

18.2.2015.
12:07
VOYO logo

RIJEKA: Prskalo - Tomečak, Samardžić, Mitrović, Leovac - Radošević, Bradarić - Jugović, Sharbini, Alex Fernandez - Balaj

HAJDUK: Ranilović - Vršajević, Maloča, Milović, Vasilj - Sušić, Vuković, Caktaš, Balić - Bašić, Gotal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Jugović (2.), 2:0 Balaj (13.), 3:0 Jugović (84.) Riječani će se rado sjećati 122. Jadranskog derbija, jer s nevjerojatnom lakoćom su slavili protiv ljutitog rivala. Hajduk već 10 derbija ne zna za pobjedu, a ove srijede su bili potpuno deklasirani.

Već u drugoj minuti zabio je Jugović, a 11 minuta kasnije na semaforu je bilo 2:0. Strijelac je bio Balaj, a lopta je na putu do gola dirala Milovića. Splićani nisu nikako mogli konkurirati Rijeci, a samo 2:0 na poluvremenu je bio još odličan rezultat. Alex, Balaj i posebice Bradarić imali su odlične prilike, a potonji je s 30-ak metara odlično pucao, ali vratnica je spasila goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je tempo pao, no Rijeka je i dalje dominirala, te je Jugović u završnici samo zaključio utakmicu. S tribina dvoboj je gledao potencijalni novi trener Hajduka Edoardo Reja, no s obzirom što su hajdukovci pokazali, talijanski stručnjak se zasigurno hvatao za glavu i pomislio 'što njemu ovo treba u životu'...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo