RIJEKA PREDSTAVILA NAPADAČA ZA LIGU PRVAKA: / 'Nismo se 2012. uspjeli dogovoriti, sad jesmo'

Image
Foto: HNK Rijeka

Matej Jelić novi je igrač Rijeke. Jelić je u redove Rijeke stigao na posudbu na godinu dana iz redova bečkog Rapida uz pravo prvootkupa.

21.7.2017.
18:25
HNK Rijeka
VOYO logo

"Sretan sam i zadovoljan što smo u kratkom vremenu sve dogovorili i što sam postao član Rijeke. Momčad dobro poznajem, puno sam gledao Rijeku i vidim da je to ekipa koja igra odličan nogomet što su pokazali osvajanjem duple krune, rekao je Matej Jelić, čije riječi prenosi službena web stranica hrvatskog prvaka.

VIŠE NEMA DILEME: Moćni Austrijanci razbili amatere i potvrdili obračun s Rijekom

Jelić je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znam da će biti teško upasti u ekipu'

"Moja očekivanja su nametnuti se treneru kroz treninge uz voljni momenat koji ću sigurno pokazati. Znam da će biti teško upasti u ekipu u kojoj ima niz odličnih igrača. Bit ću strpljiv, mirno raditi i čekati priliku koju moram iskoristiti", izjavio je novi napadač bijelih s Rujevice koji je u prvenstvu Hrvatske u redovima Lokomotive, Lučkog i Karlovca skupio 45 nastupa.

Godine 2012. bio je na probi u Rijeci. Zanimljiv je i podatak da je Jelić u obje utakmice ušao u igru za Žilinu protiv Rijeke u obje utakmice u kvalifikacijama za Europsku ligu. Rijeka je u idućem kolu igrala protiv Stuttgarta - sve ostalo je povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Kantridi proveo deset dana

"Na Kantridi sam proveo deset dana. Moram reći da sam zadovoljio na probi, ali nismo se uspjeli dogovoriti i nastavio sam dalje", kazao je Jelić koji je nakon perioda u Rudešu krenuo za Žilinu gdje je odličnim nastupima skrenuo pozornost na sebe da bi 2015. potpisao za bečki Rapid.

Ujedno, Ivan Močinić bio je suigrač Mateju prošle sezone u redovima austrijskog prvoligaša. Jelić je otkrio i kako mu je upravo Ivan Močinić od prvog dana rekao sve najbolje o Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Ivanom sam provodio puno vremena u Rapidu. Ivan mi je od prvog dana rekao sve najbolje o Rijeci. Rekao mi je neka idem u Rijeku, da će mi svi lijepo prihvatiti. O svima u klubu je rekao sve najbolje", zaključio je Matej Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo