RIJEKA PREDSTAVILA LEOVCA, A ON JE PORUČIO: / 'Ne mislim se nametati preko medija, ali želim nastupati za Hrvatsku na SP-u'

Image
Foto: PIXSELL

"Čim sam čuo da se Rijeka zanima za mene nisam dvojio", rekao je Leovac

12.2.2018.
15:21
PIXSELL
VOYO logo

NK Rijeka danas je predstavila najnovije pojačanje. Povremeni hrvatski reprezentativac Marin Leovac povratnik je u redove aktualnog hrvatskog prvaka, riječki dres nosio je od veljače 2014. do kolovoza 2015. godine ostavivši značajan trag u klubu.

RIJEKA DOVELA HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: Kekova momčad dobila značajno pojačanje pred nastavak sezone

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i cijelom klubu što su omogućili moj povratak u Rijeku. Jedva čekam zaigrati za Rijeku", rekao je Marin Leovac na službenom predstavljanju i dodao: "Želim se fokusirati na Rijeku i dati sve od sebe. Čim sam čuo da se Rijeka zanima za mene nisam dvojio", ustvrdio je Leovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijevi bočni igrač kao jedan od glavnih motiva za povratak istaknuo je mogućnost odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju ovoga ljeta.

"Velika mi je želja u Rusiji nastupati za Hrvatsku"

"Imam na ljeto 30 godina i ovo mi je vjerojatno zadnja šansa da nastupim na Svjetskom prvenstvu. Velika mi je želja u Rusiji nastupati za Hrvatsku, ali ne mislim se nametati putem medija. Na meni je da svoj poziv zaslužim na terenu", zaključio je Leovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DALIĆ POSJETIO RIJEKU, A U REDOVIM PRVAKA IMA JOŠ DOBRIH VIJESTI: Kek jača momčad jakim imenima

Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka, izrazio je zadovoljstvo povratkom Leovca u Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marina ne treba posebno predstavljati, svojim igrama ostavio je trag u Rijeci. Odlične igre dovele su ga u reprezentaciju Hrvatske i transfera u PAOK. Sretni smo što opet imamo takvog igrača u ekipi", rekao je Juričić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo