RIJEKA GAZI PREMA NASLOVU: /

'Poslali smo jasnu poruku, znamo tko nam dolazi, ali ne bojimo se Dinama'

Image

Nogometaši Rijeke očitali su nogometnu lekciju Cibaliji, kojoj su u 45 minuta utrpali tri gola. Pokazali su tako da su izvrsnoj formi uoči derbija s Dinamo.

2.4.2017.
22:16
VOYO logo

" Zasluženo smo došli do cilja. Odradili smo odličan posao, naročito u prvom dijelu. Poslali smo dovoljnu jasnu poruku što želimo u svakoj utakmici, koji su naši ciljevi i kako doći do njih. Pred nama je miran tjedan da se pripremimo za iduću utakmicu", rekao je Matjaž Kek nakon utakmice.

"Bilo je lakše donijeti neke odluke u nastavku. Znali smo što nas čeka, smirili smo domaćina na otvaranju i dali golove u pravom trenutku. Osim kartona Zute i prošli smo neokrznuti ovo gostovanje", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

RIJEKA UNIŠTILA CIBALIJU: Momčad Matjaža Keka i dalje bez poraza

Image

RIJEKA UNIŠTILA CIBALIJU: Momčad Matjaža Keka i dalje bez poraza

"Kao što sam rekao pokazali smo kvalitetu i poslali jasnu poruku što nas zanima i tome ćemo težiti u svakoj utakmici. S velikim respektom, poštovanjem, ali samouvjereni i hrabri. Da li je netko nakon Basaksehira ili uvodnih kola razmišljao da ćemo imati ovoliko bodova? Igračima kompliment na tome", poručio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo tko nam dolazi. Dinamo dominira hrvatskim nogometnom, moraš ih poštivati i imati respekt, ali nemamo se čega bojati. Moramo biti samouvjereni i odlučni. Trebat će jedino stišati emociju. Rekao sam već igračima, mirno ćemo analizirati, pripremiti utakmicu i izaći na travnjak sa željom da pobijedimo, kao i u svakoj utakmici", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo