REMI NA WHITE HART LANEU: / Tottenham i Liverpool podijelili bodove

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

U 3. kolu Premier lige, u jednoj od najzanimljivijih utakmica kola, u prvoj utakmici dana, Liverpool je na White Hart Laneu remizirao s Tottenhamom 1:1.

27.8.2016.
16:02
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Sukladno s povicima za vrijeme utakmice u Londonu trenera Spursa Mauricija Pochettinoa svojim igračima "ajmo, ajmo", pokušavajući svoje igrače motivirati da daju više od pokazanog na travnjaku White Heart Lanea, mogli bi smo opisati ovu utakmicu. Obje momčadi i Tottenham i Liverpool morali su pokazati više kako bi uzeli bodove. A nisu. I zato su podijelili bodove! Liverpool je imao prilika da uzme i tri boda, ali nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool poveo

Redse je u vodstvo doveo Milner pogotkom s bijele točke u 43. minuti, dok su Spursi izjednačili sredinom drugog poluvremena (72.) golom Rosea. Povratnik u hrvatsku reprezentaciju DejanLovren odigrao je cijeli susret za 'Redse', a u 63. minuti je dobio žuti karton.

Najpravedniji ishod

Mogli bi smo kazati kako bi obje momčadi mogle žaliti za ovom podjelom bodova. Tottenham je uoči susreta bio blagi favorit jer je igrao na svom travnjaku, Redsi su bili malo bolji na travnjaku. Na kraju je ovaj rezultat, sukladno viđenim na White Heart Laneu i najpravedniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham nakon tri kola ima pet, a Liverpool četiri osvojena boda.

U subotu je na rasporedu još sedam utakmica, a sastaju se Chelsea - Burnley, Crystal Palace - Bournemouth, Everton - Stoke City, Leicester City - Swansea City, Southampton - Sunderland, Watford - Arsenal i Hull City - Manchester United, dok su u nedjelju na rasporedu dvije utakmice West Bromwich Albion - Middlesbrough, te Manchester City - West Ham United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/oESd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo