REGIONALNI MEDIJI PIŠU O POBJEDI FRANCUSKE ALI ISTIČU: / Odlični Hrvati nemaju za čime žaliti, borili su se hrabro'

Image

Regionalni mediji izvještavaju o pobjedi Francuske, ali pritom i ističu hrabru borbu Hrvatske.

15.7.2018.
19:32
VOYO logo

'Tužan kraj hrvatskog sna - Francuska je prvak svijeta' piše srpsk B92 je ističućiu kako je finale bilo uistinu spektakularno " uz čak šest golova, autogol, upotrebu VAR tehnologije, nekoliko spornih i kontroverznih situacija, svaki ljubitelj nogometa mogao je apsolutno uživati."

Image

Vatreni od početka nametnuli ritam

"Trikolori slomili odlične Hrvate u ludom meču" piše Kurir koji nakon izvještaja s utakmice isiče kako se "Hrvatska ne samo da se nije osramotila nego su zasluženo došli do završne predstave Mundijala u Rusiji. Izabranici Zlatka Dalića od starta su nametnuli ritam i bili bolji rival u prvom poluvremenu. Međutim, Francuzi su malo na znanje, malo na iskustvo, a malo uz pomoć sreće, uspeli odbiti napade i stekli prednost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

I Blic ističe kako je "hrabra Hrvatska pala u borbi u za titulu!" Osim naše Ivane Knoll izdvojili su kako je Hrvatska najmanja zemlja koja je osvojila srebro na Mundijalu, obzirom na to da je Urugvaj i osvojao kada je došao do finala.

Image

Telegraf ističe kako je finale bilo za pamćenje, a u tekstu "Francuska je prvak svijeta, Hrvati nokautirani: Mundijal završen spektaklom sa šest golova!" ističu kako Hrvatska nema za čime žaliti. "Prevazišli su i najsmjelija očekivanja, odigrali hrabro i u finalu, bili bolji u prvom poluvremenu u kom su, iz jednog jedinog šuta protivnika, primili dva gola. . Nisu imali sreće "kockasti", ali isto tako se mora priznati da su naišli na jednu od najmoćnijih reprezentacija koje smo gledali poslednjih godina, "

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo