REGIJA BRUJI O OSTAVCI ZDRAVKA MAMIĆA U HNS-U: / 'On je pobjegao iz nogometa'

Image

Vijest da je Zdravko Mamić podnio ostavku na mjesto prvog dopredsjednika HNS-a odjeknula je regijom.

26.7.2016.
8:34
VOYO logo

Srpski su mediji s posebnom pozornošću popratili odlazak Zdravka Mamića iz krovne organizacije hrvatskog nogometa. Pa tako srpski tabloid Kurir donosi tekst s naslovom: "Pobjegao iz nogometa: Zdravko Mamić podnio ostavku i u hrvatskom Savezu".

"Nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić u ponedjeljak je podnio ostavku na funkciju potpredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Mamić je tako samo šest mjeseci nakon što je podnio ostavku na funkciju izvršnog predsjednika zagrebačkog Dinama, u ponedjeljak napustio i HNS", piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REAKCIJE NA MAMIĆEVU OSTAVKU: ‘Ostat će savjetnik u HNS-u, ne vjerujem ni kad kaže da se zove Zdravko’

'Šuker ostao bez prvog potpredsjednika'

Večernje novosti, pak, pišu: "Mamić podnio ostavku, Šuker ostao bez prvog potpredsjednika".

"Nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić podnio je ostavku na funkciju prvog potpredsjednika Nogometnog saveza Hrvatske (HNS). Mamić od siječnja nije u Dinamu, a iz istih razloga je, kako je rekao, napustio i HNS".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STVARNI ODLAZAK ILI FINTA? Zdravko Mamić podnio ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!

Image

Blic je također donio vijest o odlasku Zdravka Mamića iz HNS-a. "Napušta nogomet: Mamić podnio ostavku i u HNS-u".

'Mamić iz istih razloga napustio HNS'

"Nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić podnio je ostavku na funkciju prvog potpredsjednika Nogometnog saveza Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarajevski Dnevni Avaz piše: "Zdravko Mamić podnio ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a".

"Šest mjeseci nakon što je podnio ostavku na funkciju izvršnog predsjednika zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić je podnio ostavku i na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Mamić je naglasio kako od siječnja više nije izvršni predsjednik Dinama, a iz istih razloga je napustio i HNS", izvještava Dnevni Avaz, dok se Klix.ba nadovezuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mamić je poslao priopćenje medijima u kojem je naveo da 'ne želi više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza' i dodao je da je za hrvatski nogomet dao dušu i sve svoje umijeće".

B92 također izvještava o odlasku Mamića iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravko Mamić podnio je ostavku u HNS-u! Nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić podnio je ostavku na funkciju prvog potpredsjednika Nogometnog saveza Hrvatske (HNS)".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo