'Ne znam što će biti s Modrićem!

Tottenham i dalje pokušava uvjeriti Luku Modrića da potpiše novi ugovor koji bi ga udaljio od odlaska s White Hart Lanea ovo ljeto, piše u subotu The Sun.

21.4.2012.
10:31
VOYO logo

Međutim, trenutno se još većim problemom za Spurse čini totalna neizainteresiranost Harryja Redknappa, koji je 'popustio' u klubu od objave vijesti da je kandidat za klubu engleske reprezentacije.

Podsjetimo, baš u vrijeme kad su počele priče o Redknappovom preuzimanju izborniče funkcije, počeo je Totttenhamov pad na ljestvici Premiershipa. Od momčadi koja je čvrsto držala mjesto za Ligu prvaka, Spursi su skliznuli na 4. mjesto, s istim brojem bodova kao i peti Newcastle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako trenutno igraju, vrlo je moguće da neće izboriti ni kvalifikacije za Ligu prvaka, nego samo omraženu Europsku ligu, za što brojni komentatori na Otoku krive upravo Redknappovo 'sjedenje na dvije stolice'. U međuvremenu, komplicira se ponovno i situacija s Lukom Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je nogometaš prošle godine bio 'meta' Chelseaja koji je navodno ponudio 40 milijuna funti odštete. No, predsjednik Tottenhama Daniel Levy je tada spustio 'rampu' 26-godišnjem veznjaku, a čini se da ga novi sličan izazov čeka i sljedećih mjeseci. Engleski mediji, naime, već neko vrijeme špekuliraju da će u ljetnom prijelaznom roku Modrića u svoje redove pokušati dovesti Manchester United, Manchester City, te ponovno Chelsea.

Poznato je i da Levy već mjesecima pokušava nagovoriti Modrića da potpiše novi ugovor pod znatno boljim uvjetima, točnije uz povećanje tjedne plaće sa sadašnjih 50.000 funti na 100.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam na čemu smo u ovom trenutku s Lukom. Ali, siguran sam da klub traži način da ga veže", rekao je The Sunu Harry Redknapp.

Tabloid u zaključku podsjeća i da Modrića možda brine i hoće li Redknapp, koji je kandidat za engleskog izbornika, ostati na kormilu Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo