Redknapp rekao što misli o igri Bilićeve reprezentacije!

'Volim vaš nogomet, vaše igrače, ali nekada sam više uživao. Niste što ste nekada bili.

24.3.2011.
12:17
VOYO logo

Slaven Bilić ima uvjerljivo najbolju statistiku od svih hrvatskih nogometnih izbornika. Uz to, Hrvatska je na najboljem putu da se plasira na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Ipak, hrvatski navijači često se ponašaju u skladu s povremenim nadimkom naše reprezentacije 'europski Brazil', pa su i očekivanja od Bilića i društva redovno puno veća od održavanja sjajne statistike.

Baš kao i u Brazilu, i kod nas se često više cijeni lijepa igra od samog rezultata, pa ljudi s Maksimira znaju otići nezadovoljni čak i kad reprezentacija pobijedi minimalnim rezultatom i sličnom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojam je bitam, a on se u zadnje dvije godine (od Europskog prvenstva 2008.) bitno promijenio. O igri Hrvatske nekad i sad progovorio je i Harry Redknapp, trener u čijoj momčadi igraju, više ili manje, čak četiri hrvatska reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim vaš nogomet, vaše igrače, ali nekada sam više uživao. Niste što ste nekada bili. Što mi je čudno, jer imate igrače u velikim klubovima, trebali biste uvjerljivije pobjeđivati. Vjerojatno je to razlog što je reprezentacija dosta mlada, mlad stožer, s mladim izbornikom koji bi jednom mogao biti velik. Ali, strpite se, nisam ni ja doveo Tottenham među osam u Ligu prvaka preko noći", izjavio je trener Tottenhama u razgovoru za Sportske novosti.

Čini se da Redknapp najviše voli razgovarati o Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je čovjek kojega bih satima mogao gledati kako igra. Sjediti na klupi i uživati. Ne dam ga ni za 100 milijuna funti. Ni za milijardu. On je moj kotač", priča Redknapp i spominje Vedrana Ćorluku:

"Ma i Čarlija obožavam. I treba nam. On je jako veseo dečko, uvijek odradi što tražim od njega, ali, na žalost, onaj blesavi Flamini mi ga je ozlijedio, izašao je iz odličnog ritma koji je imao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najteže mu pada priča o Niki Kranjčaru, iako se čini da baš Niku najviše muči zadnjih mjeseci.

"Niko je odličan igrač, odličan dečko, lijepo odgojen, ali taj dečko jednostavno nema sreće. Ne želim da ode iz kluba, prošle sezone je bio fantastičan, ali tada je Gareth Bale igrao na lijevom beku. A kockice u nogometu se nekad ružno zavrte za nekoga. Iako, vjerujte, on će se vratiti u momčad. Ne znam kada, ali vratit će se".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe Pletikosa je u sličnoj situaciji kao Niko. Niti za njega nema mjesta.

"Pletikosa je jako dobar na treninzima, ali ja bih to rekao ovako - što biste vi napravili da ste na mojem mjestu i da imate Heurelha Gomeza? Pazite, Gomeza koji je u odličnoj formi. Ne mogu svi igrati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103010381006 arti-201103100331006 arti-201103170594006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo