Sramotan napad na skromnog Hrvata: 'Bio je jako uzrujan kad je to pročitao!'

Menadžer engleskog prvoligaša Queens Park Rangersa Harry Redknapp naljutio se na dio otočkih medija zbog neistinitih napisao o plaći koju prima hrvatski nogometaš Niko Kranjčar.

17.1.2015.
13:59
VOYO logo

Podsjetimo, povremeni je hrvatski reprezentativac prošlu sezonu proveo na posudbi u QPR-u koji je tada bio član druge lige. Tijekom ljeta se vratio u kijevski Dinamo, ali njegova želja da provede i ovu sezonu u Engleskoj je bila toliko jaka da je pristao na značajno smanjenje plaće.

Kranjčar ove sezone igra promjenjivo, a posljednjih je tjedana imao i problema s ozljedama gležnja i bedrenog mišića. No, sada je zdrav i spreman subotnji okršaj protiv Manchester Uniteda uoči kojeg je doživio napad iz dijela medija koji tvrde da u QPR-u ima basnoslovnu plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razbjesnilo je to Redknappa koji u svemu vidi urotu širih razmjera, odnosno pokušaj da ga se makne s klupe Rangersa.

"Vidio sam nešto u novinama da Kranjčar zarađuje više od 60.000 funti tjedno. Njegova plaća nije ni blizu tom iznosu! Niko je pristao da mu se plaća sreže za 50.000 funti samo da bi se vratio u QPR. Siguran sam da je Niko bio jako uzrujan kad je to pročitao. Namjeravam razgovarati s autorom tog teksta", ljutito je poručio Redknapp za Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo