REALOV TRENER OPTUŽIO NOVINARE: / 'Sve što ste rekli o Kovačiću je laž'

Image
Foto: AFC, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

U Realu nikad mira, pojavila se priča kako je fizioterapeut madridskog kluba ozlijedio Matea Kovačića uoči gostovanja kraljevskog kluba kod PSG-a.

2.11.2015.
14:43
AFC, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

"Ne želim riskirati s igračima, a čim postoji i najmanja opasnost, neću igrača uvoditi u igru. Tako je bilo uoči utakmice u Parizu. Jučer je Kovačić normalno trenirao, na raspolaganju je sutra za utakmicu s PSG-om, nije se dogodilo ništa čudno", odgovorio je Realov trener Rafael Benitez za konferenciji za novinare.

Novinari optužili Beniteza

Kovačić nije igrao protiv Celte i Las Palmasa, kao ni na Parku prinčeva u Ligi prvaka, no trebao bi biti spreman za uzvratnu utakmicu u utorak proitv PSG-a. Neki novinari optužili su Beniteza kako je nezaliječenog 21-godišnjeg Hrvata uvrstio u momčad kako bi prikrio pogrešku liječničkog osoblja, iako je znao da Kovačić nije spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijedio ga fizioterapeut?

Ozlijedio ga je, navodno, fizioterapeut na tretmanu, no Benitez za takvu priču nije želio ni čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz dužno poštovanje prema novinarima, za a priče koje su se pojavile o Kovačićevoj ozljedi, moram reći da su laž", dodao je Benitez.

Priča o Kovačiću nova je epizoda u internom obračunu u Realu, jer prema pritužbama nekih igrača, medicinsko osoblje ne radi dobro svoj posao. U epicentru nezadovoljstva je dr. Jesus Olmo, a sad je na red došao i hrvatski reprezentativac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić spreman za PSG

Inače, za ogled protiv PSG-a u utorak, trebao bi, uz Kovačića, biti spreman i Luka Modrić koji je zbog boli u kuku odigrao tek prvo poluvrijeme ligaškog ogleda protiv Las Palmasa u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčad se nakon više od dva mjeseca izbivanja vraća James Rodriguez, ali ne i Karim Benzema i Gareth Bale.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo