TRESE SE ŠPANJOLSKA / Skandal: Real žestoko optužio suca da ih je pokrao u El Clasicu; 'Radio je takvu štetu samo kako bi nas udaljili od bilo kakve šanse da se borimo za titulu'

Image

'Dvojica sudaca imala su zadatak izbaciti Real Madrid iz borbe za osvajanje lige. De Burgos i Soto Grado nisu propustili iskoristiti priliku da to naprave'

22.3.2023.
8:38
VOYO logo

Nakon poraza Real Madrida u nedjelju u El Clasicu od Barcelone na Camp Nou 2-1, Kraljevi se žale da su oštećeni. Ne stišavaju se optužbe na račun glavnog suca utakmice Ricarda De Burgosa Bengoetxea.

Real Madrid TV objavila 4 minute dug video

Realova klupska televizija Real Madrid TV objavila je četiri minute dug video s njegovim odlukama za koje tvrdi da su bile na štetu madridske momčadi. Pritom ga se vrlo jasno optužuje za pristranost u tom dvoboju, piše katalonski Sport i sve opisuje kao skandal u španjolskom nogometu. Novinar spomenutog medija ističe kako su Madriđani istaknuli kako ih pogreške nisu iznenadile i kako ih više ništa ne iznenađuje vezano uz suca koji svojim pogreškama uvijek šteti Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
INSAJDERSKE INFORMACIJE /

Luka Modrić počeo pregovore s Realom, ali i još nekim klubovima: 'Odlazi li iz Madrida? Moguće...'

Image
INSAJDERSKE INFORMACIJE /

Luka Modrić počeo pregovore s Realom, ali i još nekim klubovima: 'Odlazi li iz Madrida? Moguće...'

"Znali smo mi to. Kad sudi Ricardo De Burgos Bengoetxea, uvijek igramo protiv dvanaestorice", navodi se.

Realova klupska televizija istaknula je i da je Ricardo De Burgos Bengoetxea radio na štetu kluba "zajedno sa svojim vjernim štitonošom u VAR-u, Cesarom Sotom Gradom", odnosno da su njih dvojica preuzeli kontrolu kako bi "Real udaljili od bilo kakve šanse da se bori za titulu". Suca se i u daljnjim minutama analize direktno optužuje za Realov poraz tvrdeći da je svaka odluka bila na štetu madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svoju odluku opravdali su nekim crtama, povlačeći ih centimetar ovdje ili ondje, po oku'

Ističe se tako da je Sergi Roberto trebao dobiti žuti karton u 15. minuti, a onda da je nešto kasnije sudac propustio javno opomenuti i Roberta Lewandowskog. Ricardo De Burgos Bengoetxea je, prema Madriđanima, radio takve greške na štetu Reala da mu je kriterij ovisio o dresu koji igrač nosi a istakli su da utakmicu nije smio završiti niti Gavi zbog prekršaja koji su trebali biti, a nisu bili sankcionirani žutim kartonima.

"Dvojica sudaca imala su zadatak izbaciti Real Madrid iz borbe za osvajanje lige. De Burgos i Soto Grado nisu propustili iskoristiti priliku da to naprave", prenosi Sport navode iz analize, koja ističe poništen gol Marca Asensia iz 81. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svoju odluku opravdali su nekim crtama, povlačeći ih centimetar ovdje ili ondje, po oku, kako im je odgovaralo", tvrdi se i zaključuje: "Da bi uništili naše snove, priznali su Kessiejev gol nakon očitog prekršaja Lewandowskog na Carvajalu."

Nedjeljna utakmica bila je 253. natjecateljski El Clasico, a Barcelona je u njoj stigla do jubilarne 100. pobjede. Real ima jednu više, a 52 susreta su završila bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo