REAL SE UKLJUČIO U BORBU ZA ZVIJEZDU BARCELONE? / Madriđani bacili rukavicu izazova najvećim rivalima

Image
Foto: AFP

Svjetski prvak želi iskorititi nezadovoljstvo igrača.

30.3.2018.
7:31
AFP
VOYO logo

Španjolski prvak Real Madrid potpuno je neočekivano postao jedan od kandidata za dovođenje braniča Barcelone Samuela Umtitija. Tamošnji tabloid Diario Gol tvrdi da je Francuz sve nezadovoljniji sa svojom situacijom na Camp Nou što je upalilo alarm rivala sa Santiago Bernabua, koji su braniča navodno pratili još dok je bio u Lyonu.

Razlog nezadovoljstva braniča je plaća. Naime, Barcelona mu ne želi izaći u susret i godišnje mu na račun uplaćivati devet milijuna eura, koliko on traži u pregovorima oko novog ugovora. Međutim, cijeli je niz klubova spreman na tu žrtvu. Ranije je objavljeno da je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho osobno kontaktirao Umtitija i poručio mu da su spremni ispuniti njegove uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umtiti je, inače, stigao u Barcelonu 2016. za 25 milijuna eura. U prvoj je sezoni često bio meta kritika, ali je ove dokazao da je riječ o pravom pojačanju. Jedan je od najzaslužnijih što je Barcelona u prvih 11 prvenstvenih susreta primila samo četiri gola što im je omogućilo veliki bijeg ispred Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također s Raphaelom Varaneom postao je udarni tandem u francuskoj reprezentaciji, a prema pisanju španjolskog tabloida mogli bi to postati i u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo