Real se odriče svoje velike zvijezde u razmjeni godine?!

Engleski Daily Mirror objavio je detalje novog plana kojim Real Madrid, navodno, želi ovoga ljeta u svoje redove dovesti najveću zvijezdu Tottenhama Garetha Balea.

24.4.2013.
14:09
VOYO logo

Javna je tajna da Real već mjesecima radi na dovođenju jednog od ponajboljih nogometaša svijeta, ali s obzirom na pregovaračke sposobnosti Tottenhamovog predsjednika Daniela Levyja, u Madridu su shvatili da neće moći ispuniti sve njegove želje ako se oslone samo na novčanu transakciju.

Stoga su se, piše Mirror, u Realu odlučili na riskantan potez – veliku razmjenu u koju bi ušao jedan od dvojice Argentinaca Gonzalo Higuain ili Angel Di Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krilni igrač Di Maria ove je sezone upisao sedam golova i 18 asistencija, a smatraju ga jednim od najvećih i najatraktivnijih kreativaca vezne linije. Njegov sunarodnjak Higuain je po španjolskim izvorima procijenjen na 30 milijuna funta, a ove je sezone zabio 16 golova.

Kako će se ova priča rasplesti, saznat ćemo uskoro. Zanimljivo je da su uoči i na dan polufinala Lige prvaka između Borussije i Reala, u javnost procurile priče o dva velika transfera u protivničkim redovima – Mario GötzeBorussiju na ljeto sasvim sigurno napušta , a Real bi, čini se, mogao ostati bez barem jednog velikog imena, na račun dolaska Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo