Real napravio još veću glupost nego Hajduk s Modrićem!

Najnovija priča o Neymaru i Realu neodoljivo podsjeća na onu staru Hajduka i Luke Modrića.

5.9.2013.
13:40
VOYO logo

Bila je to vjerojatno najgora procjena u modernoj povijesti kluba s Poljuda, Modrić je završio u Dinamu, a na kraju i u Realu. A upravo je u Madridu, gdje danas uspješno igra Luka, prije sedam godina bila i najveća Barcelonina zvijezda ljetnog prijelaznog roka.

Ovog je ljeta za 57 milijuna eura odštete 21-godišnji brazilski nogometni as Neymar napustio svoj Santos i preselio se na Camp Nou. Kao nova zvijezda Barcelone, veliki je "sportski neprijatelj" madridskog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, AS donosi zanimljivu priču o tome kako je Real prije sedam godina odbacio Neymara jer nije bio dovoljno dobar za Kraljevski klub. Španjolski list je, vjerodostojnosti radi, čak i objavio potpisani ugovor tada 14-godišnjeg Neymara, točnije menadžera koji su tada stajali iza njega.

Transfer je bio gotov, ali je zapelo na plaćanju koje su tada morali obaviti dužnosnici Reala, točnije na "pišljivih" 60.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/RvmxMJv8y48

Mjesec dana prije potpisivanja tog ugovora došlo je do promjene u vrhu Reala, a nove strukture nisu željele započeti potpisivanjem sa "sumnjivim" 14-godišnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvar je tako prekinuta sekundu prije realizacije. Godine su prošle, Neymar je izrastao u jednog od najboljih svjetskih nogometaša i što je navijačima Real Madrida najteže, danas je jedna od zvijezda mrskog neprijatelja Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo