Potez očajnika: Real za zvijezdu nudio čak 125 milijuna eura

Ugledni Goal.com tvrdi da je Realu bilo toliko stalo da dovede Neymara na Santiago Bernabeu da je na kraju ponudio gotovo dvostruko veći iznos od onog za koji ga je kupila Barcelona.

28.5.2013.
9:36
VOYO logo

Prema tvrdnjama španjolskih medija Barça će Neymarov transfer ukupno platiti oko 72 milijuna eura.

AS tvrdi da će Barcelona Santosu isplatiti 32 milijuna eura, dok će preostalih 40 uplatiti na račun igrača i njegovog oca kao bonus za potpisivanje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći španjolski klubovi, Real i Barcelona, dugo su se borili za potpis ovog 21-godišnjeg brazilskog wunderkinda, a Goal.com tvrdi da je predsjednik Reala Florentino Perez na kraju za Neymara ponudio 125 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Neymar je u prostorijama brazilskog kluba Santosa u noći s ponedjeljka na utorak potpisao ugovor kojim potvrđuje prelazak u redove aktualnog prvaka Španjolske. Vijest je objavio putem vlastitog profila na društvenoj mreži Twitter, a uz tekst je priložio i 'slikovni dokaz'.

"Realiziran je transfer u specijalan klub. Hvala na svemu, a ovaj ću trenutak vječno čuvati u svome srcu", napisao je Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski napadač provest će idućih pet sezona u katalonskoj prijestolnici, a konačni transfer bit će zaključen u prostorijama Barcelone. Međutim, točan datum još nije poznat. Neymar će se u srijedu priključiti brazilskoj reprezentaciji, gdje će mu izbornik Luiz Felipe Scolari odrediti datum kad može odletjeti prema Barceloni i dovršiti transfer.

Spomenimo i da su u klupskim prostorijama Santosa, osim Neymara, bili njegov otac, predstavnici Santosa i jedan Barcelone, te bivši igrač katalonske momčadi i Neymarov sunarodnjak Edmilson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je riješeno i Neymar je sretan. Vjerujem da će već sljedeće nedjelje biti predstavljen u Barceloni", rekao je bivši stoper katalonske momčadi.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo