REAL MADRID U PARIZU SPAŠAVA SEZONU: / Modrić bi mogao početi utakmicu, Zidane već jednom oduševio Park prinčeva

Image
Foto: AFP

Realu je ovo najbitnija utakmice sezone, a s obzirom na napadačku moć Parižana, teško je za očekivati da će Zidane postaviti bunker u francuskoj prijestolnici

6.3.2018.
12:30
AFP
VOYO logo

NEMA SPAVANJA ZA MODRIĆA I DRUŠTVO: Navijači PSG-a napravili kaos uoči utakmice godine na Parku prinčeva

Image
NEMA SPAVANJA ZA MODRIĆA I DRUŠTVO: /

Navijači PSG-a napravili kaos uoči utakmice godine na Parku prinčeva

Image
NEMA SPAVANJA ZA MODRIĆA I DRUŠTVO: /

Navijači PSG-a napravili kaos uoči utakmice godine na Parku prinčeva

Danas Real Madrid slavi 116. rođendan, a ovo će biti četvrti put u povijesti da igraju utakmicu na rođendan (dvije pobjede i poraz). Kraljevi su otputovali u Pariz gdje će pokušati obraniti prednost nad PSG-om iz prve utakmice od 3-1 i izboriti četvrtfinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje momčadi imaju probleme sa ozljedama - Neymar će biti izvan pogona oko tri mjeseca, a Modrić i Kroos još se nisu potpuno oporavili od svojih ozljeda. Modrić je imao problema sa zadnjom ložom, a obojica su jučer odradili svoje treninge i uistinu je teško predvidjeti na što će se odlučiti Zidane. Pozitivna vijest za Kraljeve je povratak Marcela u momčad. Zdravlje hrvatskog veznjaka trebalo bi mu biti na prvom mjestu, ali ukoliko Kraljevi ne osiguraju prolazak u naredno kolo natjecanja, grubo rečeno, moglo bi mu biti svejedno s kojim će igračima odraditi ostatak sezone kada do trofeja neće moći doći.

Kovačić u prvih 11?

Kovačić je u njihovom odsustvu redovito započinjao utakmice i odlično odrađivao svoje zadatke, a protiv Getafea je dobio odmor. Tu su u kombinacijama i Lucas Vazquez i Marco Asensio, a ovisno o taktici, niti Benzemino mjesto nije sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče PSG-a, Emery je svoje glavne uzdanice odmarao u utakmici protiv Troyesa (pobjeda PSG-a 2-0) te bi svi osim već spomenutog Neymara trebali biti spremni za ovaj dvoboj koji Realu može biti spas sezone. Napadačka moć Parižana je velika i teško je za očekivati da će se Real u francuskoj prijestolnici braniti.

Zanimljivo, Zidane je Parku prinčeva debitirao kao 19-godišnjak u dresu Cannesa protiv PSG-a te je zabio gol i oduševio svojom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo