MADRID SLAVI HRVATA / Real u čast Luke Modrića objavio fenomenalan video s njegovim najboljim potezima: 'Nevjerojatno. Nisam ni sanjao da ću sve to napraviti'

Image
Foto: Profimedia

Veznjak igra desetu sezonu u Kraljevskom klubu

25.10.2021.
14:36
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić upisao je ove nedjelje 400. nastup za Real Madrid. Svih 90 minuta proveo je na travnjaku u pobjedi nad Barcelonom 2:1. Dan nakon utakmice klub mu se na svemu zahvalio prigodnim videom u kojem su izdvojili neke od njegovih najljepših poteza. Uz to su naveli kako je u tih 400 utakmica osvojio 17 trofeja te ostvario 261 pobjedu i zabio 28 pogodaka.

Image
EKSKLUZIVNO /

Legenda Real Madrida otkrila nam veliku istinu o Modriću: 'Luka živi neku drugu mladost, znam zašto tako dobro igra...'

Image
EKSKLUZIVNO /

Legenda Real Madrida otkrila nam veliku istinu o Modriću: 'Luka živi neku drugu mladost, znam zašto tako dobro igra...'

"Nevjerojatno. Jako sam ponosan što sam odigrao 400 utakmica za Real Madrid. Jako sam sretan i ponosan. Nadam se da ću odigrati još puno utakmica. Otkako sam stigao sve mi je bilo nevjerojatno. Nikada nisam zamišljao da ću postići toliko toga. Preko devet godina snova i radosti. Neshvatljivo je to. Uživao sam od trenutka kad sam došao. Bio mi je san igrati za Real i to sam ostvario. Fantastično je što se sve dogodilo od tada. Nisam to mgao ni zamisliti. Zahvalan sam zbog svega što sao iskusio tijekom tog perioda i želimo osvojiti još više toga", rekao je Modrić te je dao savjet klincima koji dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će igrati nogomet, kao što sam ja, trebali bi postaviti ciljeve i pokušati ih ostvariti. Moraju se boriti, vjerovati u sebe, svakodnevno naporno trenirati da bi ostvarili svoje snove i vjerovati da je sve moguće postići odlučnošću, napornim radom i ljubavi prema onome što radite", poručio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Surovi profesionalac

Prije nekoliko dana Predrag Mijatović za Net.hr prokomentirao je sjajne nastupe Vatrenog u dresu Reala.

"Što bih o tome mogao reći, osim da mu čestitam na fenomenalnoj igri i ove sezone bez obzira na godine. Luka živi neku drugu mladost i to je fenomenalno za njega, ali i za Real. Ove sezone igra odlično. Mene to ni ne iznenađuje jer sam s njim u stalnom kontaktu i znam koliko je posvećen ovom zanimanju i koliko se čuva i pazi. Ne iznenađuje me to i jako mi je drago što već deset godina igra na tako visokoj razini", rekao je Mijatović i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Nema tu tajni, Luka je apsolutno posvećen ovoj profesiji, surovi je profesionalac, vodi računa o svemu i jednostavno s takvim pristupom produžava svoju karijeru i to na najvećoj mogućoj razini. Svi znaju da uopće nije lagano igrati u Real Madridu, pogotovo s godinama u kojima većina igrača završava karijeru, a on igra kao da ima 26. Tajni nema, ponavljam da je on veliki profesionalac i svaka mu čast na tome".

Cijeli razgovor s Mijatovićem u Luki Modriću pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo