REAL JE VEĆ NAŠAO TRENERA KOJI ĆE ZAMIJENITI ZIDANEA? / Samo jedna stvar može spasiti legendarnog Francuza

Image
Foto: Profimedia, AFP

Kraljevski klub je izgubio posljednje dvije utakmice, a ovaj vikend gostuje kod velikog rivala Barcelone

23.10.2020.
14:06
Profimedia, AFP
VOYO logo

Nogometaši slavnog Real Madrida izgubili su posljednje dvije svoje utakmice. Prvo ih je prošli vikend u prvenstvu pobijedio novi prvoligaš Cadiz, a nakon toga su u srijedu izgubili u prvom kolu Lige prvaka od ukrajinskog Šahtara.

Image
ZIDANEU SE OPASNO TRESE STOLAC: /

Španjolci plasirali senzaciju, na klupu Reala stiže legendarni igrač i ljubimac navijača?

Image
ZIDANEU SE OPASNO TRESE STOLAC: /

Španjolci plasirali senzaciju, na klupu Reala stiže legendarni igrač i ljubimac navijača?

Nakon tih razočaravajućih rezultata nastala je mala kriza u Realu i sve se glasnije priča da bi trener Kraljeva Zinedine Zidane mogao dobiti otkaz ako zakaže u dvije sljedeće utakmice, derbiju s Barcelonom i utakmici u Ligi prvaka s Borussijom Moenchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni kandidat

Španjolski mediji u četvrtak su naveli dva itrenera koji imaju najveće izglede da sjednu na Realovu klupu. To su Argentinac Mauricio Pochettino, bivši trener engleskog Tottenhama, i legendarni nogometaš Real Madrida te ljubimac navijača Kraljevskog kluba Raul Gonzalez koji trenutno vodi B momčad tog kluba.

U petak su se pojavile nove informacije i čini se da je Pochettino ipak prvi izbor predsjednika Reala Florentina Pereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Martin Meissner/AP Photo

Mauricio Pochettino

Spreman plan

Španjolska radio postaja Onda Cero objavila je da su se predstavnici Reala već sastali s Pochettinom i od njega tražili da pripremi plan za preuzimanje momčadi Reala u slučaju da Zidane dobije otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pochettino se smatra jednim od najboljih trenera na svijetu, a bez posla je od studenog 2019. godine, kada je dobio otkaz u Tottenhamu.

Zidane: 'Isto se govorilo i ranije...'

U međuvremenu, Zidane je na press konferenciji prije debija s Barcelonom prokomentirao priču da bi mogao dobiti otkaz i istaknuo da je naviknut na takve glasine..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča se da je moja budućnost u Realu neizvjesna, neću to zanijekati. Ništa se nije promijenilo, isto se pričalo i prošle godine, a i prvi put kada sam bio tu. Ja moram samo raditi svoj posao i dati 100% , sve što imam u sebi", poručio je.

Image
Foto: Profimedia

Zinedine Zidane

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo