Real nastavio 'prokletstvo': 'Još uvijek ne mogu vjerovati'

Real je porazom u Dortmundu nastavio 'prokletstvo' Njemačke u kojoj je slavio samo jednom u 24 utakmice, a sada na kontu ima već 17 poraza!

25.10.2012.
9:26
VOYO logo

Nije previše uzrujan bio trener Real Madrida Jose Mourinho nakon poraza svojih nogometaša na Westfalenu gdje je domaća Borussia Dortmund bila bolja s 2:1 u 3. kolu Lige prvaka.

"Izgubili smo utakmicu, ali ne treba dramatizirati. U ozbiljnoj smo skupini i tu nema šale. Ne mogu biti zadovoljan, ali još smo uvijek drugi u skupini. Imamo šest bodova i dvije domaće utakmice pred sobom. Nadohvat su nam bodovi s kojima možemo osigurati četvrtfinale", istaknuo je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nhFVhwxcr1teepxc

Mats Hummels, branič Borussije koja je preuzela vodstvo u skupini D, naglasio je kako su 'crno-žuti' napokon pokazali stav kakav im je ove sezone nedostajao u utakmicama Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da protiv suparnika poput Reala moraš dati sve od sebe. A upravo nam je to nedostajalo u Bundesligi gdje smo u nekim utakmicama mislili da ćemo pobijediti s pola snage", rekao je Hummels.

Njegov suigrač Marcel Schmelzer, strijelac pogotka za 2:1 u 64. minuti, dodao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas se ispunio moj dječački san, pobijediti Real Madrid pred vlastitim navijačima. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam zabio pobjednički pogodak!"

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia (D) - Real Madrid 2:1 (Lewandowski 36, Schmelzer 64 / C. Ronaldo 38) Ajax - Manchester City 3:1 (De Jong 45, Moisander 57, Eriksen 68 / Nasri 22)

Redoslijed: 1. Borussia (D) 7 2. Real 6 3. Ajax 3 4. Manchester City 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo