REAL IDE U REKONSTRUKCIJU: / Perez i Zidane otpisali pola momčadi, samo četvorica igrača su nedodirljiva; poznato što će biti s Modrićem

Image

Perez uskoro namjerava napraviti rekonstrukciju momčadi

16.4.2021.
11:06
VOYO logo

Pred vodstvom Real Madrida vruće je ljeto. Ljeto puno planova u kojem namjeravaju složiti momčad za budućnost. Era predvođena SergiomRamosom, Lukom Modrićem i ostalim seniorima lagano se bliži kraju, a imaju je priliku okončati u velikom stilu. Dvostruka kruna, ona u prvenstvu i Ligi prvaka, čini se nadomak ruke.

Jedna od najuspješnijih generacija Kraljevskog kluba postavila je ljestvicu visoko, a predsjednik FlorentinoPerez sve radi kako bi klub zadržao na najvišoj razini. Zato će morati dovesti nova pojačanja te se odreći nekih igrača. DavidAlaba bi prema svemu sudeći Bayern trebao zamijeniti Realom, ali bit će zanimljivo vidjeti hoće li uspjeti dovesti dvije najveće želje - ErlingaHaalanda i Kyliana Mbappéa. Prema tvrdnjama Marce, obojica su izrazila želju da presele na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko odlazi?

Mnogi igrači naći će se na izlaznim vratima. među njima su Gareth Bale, Marcelo, Isco, Alvaro Odriozola, Mariano Diaz i Luka Jović. Upitno je i što će biti sa Sergiom Ramosom i Lucasom Vazquezom, kojima istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako se čini postoje i oni nedodirljivi. Marca navodi da su to Vinicius Junior, Fede Valverde, Rodrygo Goes i Martin Odegaard. U klubu navodno smatraju da će oni imati ključnu ulogu u budućnosti i ne namjeravaju ih prodati. Baš kao niti Thibauta Courtoisa, Casemira, Tonija Kroosa i Karima Benzemu.

Od ostalih igrača koji su godinama u klubu, vrlo je vjerojatno da bi Varane mogao otići. Odbio je novi ugovor, a Realu je ovo ljeto posljednja prilika da nešto zarade na njemu jer mu idućeg istječe ugovor. Pau Torres i Jules Kounde su kandidati da ga zamijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti s Modrićem?

Ono što sve zanima je što će biti s Lukom Modrićem. Već se dulje vremena spominje da će ostati još jednu sezonu. Navodno je dogovorio novi jednogodišnji ugovor. Španjolski As u četvrtak je objavio kako je Modrić pristao na smanjenje plaće i nije inzistirao na dvogodišnjem ugovoru zbog čeka su na Bernabeu bili posebno zadovoljni. Prema tome, u svojoj desetoj sezoni u kubu neće zarađivati 11 milijuna eura, nego devet.

Modrić je u Real stigao 2012. iz Tottenhama te je od tada osvojio četiri Lige prvaka, dva prvenstva Španjolske, jedan domaći Kup, tri domaća Superkupa, tri UEFA Superkupa te četiri svjetska klupska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo