REAL GA NIJE HTIO, A SAD SE VRAĆA U EUROPU: / Tin Jedvaj mogao bi zaigrati s još jednim Hrvatom u Leverkusenu

Image
Foto: PROFIMEDIA

Još jedan razlog zbog kojeg bi transfer mogao biti ostvaren je taj što Universidadu stvarno treba lova jer su eliminirani iz Cope Libertadores

17.5.2019.
9:32
PROFIMEDIA
VOYO logo

Stoper Universidad Catolice u Čileu, 23-godišnji Benjamin Kuscevic na meti je njemačkog velikana Bayer Leverkusena, piše Fox Sports.

Mladi stoper zapeo je za oko skautima njemačkog kluba zbog svojih odličnih igara ove sezone za vodeću momčad čileanskog prvenstva. Golove ne zabija, ali zato svoj čuva vrhunski. najboljom obranom u ligi može se pohvaliti njegov klub Universidad Catolica. Inače, Kuscevic je član čileanske reprezentacije, ali ima i hrvatsko državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TEŠKA OZLJEDA ZVIJEZDE CHELSEAJA: Engleska zgrožena onim što se dogodilo u prijateljskoj utakmici; Maurizio Sarri bijesan

Europa nije strana Kuscevicu čiji je potencijal prije pet godina prepoznao i Real Madrid koji ga je uzeo u svoju juniorsku momčad. No, očito nije bio potencijal za prvu momčad. A Bayer Leverkusen s s godinama pokazao kao vrlo dobar promotor čileanskih igrača. Pitajte samo Artura Vidala i Charlesa Aranguiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan razlog zbog kojeg bi transfer mogao biti ostvaren je taj što Universidadu stvarno treba lova jer su eliminirani iz Cope Libertadores. Što znači da od premija iz te latinoameričke inačice Lige prvaka neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo