TEŠKA OZLJEDA ZVIJEZDE CHELSEAJA: / Engleska zgrožena onim što se dogodilo u prijateljskoj utakmici; Maurizio Sarri bijesan

Image
Foto: Profimedia/Screenshot

Ruben Loftus-Cheek zadobio je tešku ozljedu

16.5.2019.
23:40
Profimedia/Screenshot
VOYO logo

Zvijezda Chelseaja Ruben Loftus-Cheek u srijedu je zadobio tešku ozljedu zbog koje mu prijeti čak godina pauze od nogometnih utakmica, odnosno 12 mjeseci", piše Daily Mail o šokantnoj ozljedi koja je odjeknula Engleskom. Veznjak se srušio u agoniji nakon što je ozlijedio lijevu Ahilovu petu u prijateljskoj utakmici protiv New England Revolutiona, te napustio stadion Gillette u Foxboroughu (Massachusetts) na štakama i sa stopalom u zaštitnoj čizmi.

Da stvar bude gora, bio je na terenu samo 20 minuta nakon što je uveden kao zamjena "na pola radnog vremena", kako su to Englezi istaknuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski veznjak je zadobio ozljedu u Americi prije nego se Chelsea vratio u Englesku u četvrtak.

Trebao bi obaviti daljnje testove u Londonu, s tim da službeni vremenski okvir još nije poznat, nakon što dobije potvrdu rezultata znat će se više. Razumljivo, Loftus-Cheek je ostao frustriran - ne samo zbog okrutnog udarca, već i zbog okolnosti, ozljede koja se mogla izbjeći i koju je zadobio u prijateljskoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon je uspio svladati sve teškoće i pozicionirati se u prvoj momčadi Chelseaja. Maurizio Sarri, talijanski trener Bluesa, završio je noć razumljivo bijesan, jer su se ostvarili njegovi najgori strahovi. Bio je skeptičan prema "nepotrebnim" prijateljskim utakmicama, a sad je izgubio trećeg važnog člana svoje prve momčad prije finala Europske lige protiv Arsenala. Branič Antonio Rudiger ima problema s koljenom, a Hudson-Odoi također neće igrati u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi pišu kako je Sarri itekako sumnjao i dovodio u pitanje prijateljske utakmice u postsezoni, što je zapravo zamisao Romana Abramoviča, a koje je vlasnik New England Revolutiona, Robert Kraft, prihvatio i tako je došlo do ovog revijalnog dvoboja uoči jedne važne utakmice, kao što je finale EL-a. Inače, CNN ističe kako je Roman Abramovič nazočio nogometnoj utakmici, koja je odigrana za borbu protiv diskriminacije i antisemitizma diljem svijeta, a čija je organizacija stajala četiri milijuna dolara.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo