REAL BEZ MODRIĆA JEDVA SVLADAO SEVILLU: / Benzemin atraktivan pogodak pogurnuo 'kraljeve' prema vrhu tablice

Image
Foto: Profimedia, Sipa Press

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zbog ozljede nije konkurirao za nastup

22.9.2019.
23:01
Profimedia, Sipa Press
VOYO logo

U derbiju 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real iz Madrida je kao gost svladao Sevillu sa 1-0 (0-0).

Gol vrijedan tri boda postigao je Benzema (64) kada je atraktivno glavom zabio nakon centaršuta Carvajala. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Reala koja je ovom pobjedom stigla na drugo mjesto ljestvice sa 11 bodova, koliko ima i vodeći Athletic iz Bilbaoa koji je ranije u nedjelju svladao Alaves sa 2-0 (1-0). Sevilla je peta sa 10 bodova, koliko imaju i Granada, Real Sociedad i Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid's French forward Karim Benzema celebrates at the end of the Spanish League football match between Real Madrid CF and SD Huesca at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 31, 2019. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

Ranije u nedjelju je Getafe je kao domaćin svladao Mallorcu s 4-2, a oba gola za goste postigao je hrvatski napadač Ante Budimir. Nakon što je Getafe poveo s 3-0, Budimir je zabio dva gola za "otočane" u 70. i 77. minuti, da bi madridski sastav u završnici postigao gol za osiguranje pobjede. Budimir (28) je nastupao za zaprešićki Inter i Lokomotivu, te za St. Pauli, Sampdoriju i Crotone. Pobjedu su Getafeu donijeli Mohammed (7ag), Jorge Molina (33pen), Nyom (63) i Ángel (84).

Getafe je 11. s šest bodova, a Mallorca 17. s četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-36-24127', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo