'RATNIK' MARIO MANDŽUKIĆ: Hrvatski napadač priznao o čemu je ovisan i definicijom suparnika otkrio što ga pokreće na terenu

Image
Foto: PIXSELL

Madžukić vjeruje da Hrvatska može, a vjeruje i cijela svlačionica

18.6.2018.
8:33
PIXSELL
VOYO logo

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić svojim zalaganjem na terenu lakoćom 'kupuje' simpatije navijača klubova u kojima igra, a ista je stvar i kad obuče dres hrvatske nogometne reprezentacije.

S njim u postavi Hrvatska je pobjednički otvorila Svjetsko nogometno prvenstvo, 2-0 slavlje protiv Nigerije u prvoj utakmici Vatrenih u skupini D Mundijala u Rusiji, znači i da je momčad s crveno-bijelim poljima na sebi svjetsku smotru otvorila pobjednički po prvi put od 1998. godine kad je osvojena povijesna bronca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuti i radi

Zalaganje na obje strane terena, požrtvovnost i borbenost donijeli su Mandžukiću i nadimak – Ratnik.

"Ratnik? Ha, ha... Ma, šutim i radim, kao posljednjih godina, ne zamaram se sa zabijanjem golova, samo pobjedama. Ovisnik sam o pobjedama, ne o golovima jer mogu pridonijeti i bez golova, to sam pokazao milijun puta, tako ću nastaviti i dalje...", prenosi 24sata.hr riječi hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što Hrvatskoj nakon prva tri osvojena boda slijedi jest ogled protiv favorita skupine Argentine. Sastav Lionela Messija osvojio je 'tek' bod u srazu s Islandom i jasno je da moraju jurnuti na Vatrene žele li proći skupinu. Bit će to i novi ogled Mandžukića i ponajboljeg nogometaša današnjice koji su imali sukob lani u ogledu na klupskoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnici

"Na terenu ne poznajem nikoga, to su protivnici koji me žele pobijediti, ja im neću dati da me pobijede... I to je to", objašnjava Mandžukić svjestan da bi dobar rezultat protiv Argentine približio Hrvatsku prolasku grupe.

"Dvadeset godina nismo prošli skupinu i vrijeme je. Ako budemo vjerovali i ostavili srce na terenu, onda možemo. I sreća, naravno, to je jako bitno. Vjerujem da prolazimo, a što je još važnije, vjeruje i cijela svlačionica.
"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo