RAT VELIKANA ZA MLADU ZVIJEZDU: / Svi su ludi za Brazilcem, utrku predvode Barcelona i Manchester City

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Nogometna će tržnica ovoga ljeta sasvim sigurno biti vrlo zanimljiva, a jedan od igrača za kojeg će se voditi velika borba je i brazilski branič Marquinhos (22).

2.6.2016.
9:42
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Mladić koji je prije tri godine kao veliki talent prešao iz Rome u PSG, koji je za njega platio 32 milijuna eura, nikako da se u potpunosti nametne na Parku prinčeva. Pored iskusnijih sunarodnjaka Davida Luiza i Thiaga Silve nije uspio zacementirati stopersku poziciju i vrlo je izgledno da će u nadolazećem prijelaznom roku napustiti redove francuskog prvaka.

Katalonci obnavljaju obranu

A s obzirom na njegov talent i godine, već je krenula borba za njegovo dovođenje. Prema navodima The Suna, tri engleska bogataša, Chelsea, Manchester City i Manchester United, nastoje dovesti Marquinhosa, ali posao bi im mogla pokvariti Barcelona. Katalonci su vrlo ozbiljno zagrizli za Brazilca, a i on sam je navodno sklon velikanu s Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javier Mascherano i Dani Alves su blizu odlaska iz Barcelone i jasno je da će Luis Enrique morati pronaći pojačanja u zadnjoj liniji. Barcelona je stoga u ovom trenutku u prednosti, a najveću bi konkurenciju mogla imati u svome bivšem treneru Pepu Guardioli koji silno želi Marquinhosa u Manchester Cityju. Guardiola je odlučan u namjeri da dovede novog stopera, u fokusu su mu i John Stones (Everton) i Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), ali posljednjih se dana Marquinhos nametnuo kao prva opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo