RASPADA SE PSG, NAKON NEYMARA NAVIJAČIMA SLIJEDI NOVI ŠOK: / 'Ne mogu obećati da će Mbappe ostati'

Image
Foto: AFP

Pred francuskim prvakom težak je period u kojem će s m orati boriti za ostanak najboljeg igrača

9.7.2019.
23:46
AFP
VOYO logo

Neymar, Cavani i Mbappe posljednje dvije godine čine vjerojatno najubojitiji napadački trojac u Europi. Malo tko je prošao neokrznut kada su Brazilac, Urugvajac i Francuz bili na drugoj strani. Međutim, gotovo je sigurno da to neće biti slučaj od iduće sezone. Neymar je već odbio doći na trening te inzistira na povratku u Barcelonu.

Edinson Cavani također je bio u kombinacijama za dolazak, ali tek treba vidjeti hoće li mu klub ponuditi novi ugovor. Odlazak njih dvojice navijači bi nekako i prežalili, ali onaj Kyliana Mbappea sigurno ne bi. Otkako je izjavio da želi veću odgovornost konstantno se povezuje s Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važan igrač

"Mbappe je ovdje. Jako je važan igrač i ne postoje nikakve dileme oko toga je li njegov novi ugovor prioritet. Vratio se treninzima s pozitivnim stavom, s osmijehom. On je karizmatičan. Ljudi ga vole i važno je u momčadi imati igrače poput njega", kazao je za Le Parisien sportski direktor PSG-a Leonardo.

Image
Foto: AFP

Paris Saint-Germain (PSG) and France national football team forward Kylian Mbappe (R) and Brazilian football legend Pele pose during their meeting at the Hotel Lutetia in Paris on April 2, 2019. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Napadaču istječe ugovor za tri godine i vrlo lako bi mogao pustiti da mu istekne kako bi isforsirao transfer na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi Cavanijevu poziciju

"Ništa ne mogu obećati", rekao je Leonardo upitan hoće li Mbappe obnoviti ugovor.

"Dva su razloga za to. Prvi je jer ne predstavljam sve u klubu i drugi jer ne dajem obećanja ako nisam siguran da ih mogu ispuniti. Jedino što me zanima je sadašnjost", kazao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od razloga zbog kojih Mbappe razmatra odlazak je taj što želi igrati središnjeg napadača. Ulogu koju trenutačno drži Cavani, dok Francuz igra na krilu.

"Ako proučite karijere nekih od velikana vidjet ćete da su igrali na raznim pozicijama. Bilo je to u slučaju Zidanea, Ronaldo je igrao lijevo, desno i u špici, Ronaldinho je mijenjao pozicije. Mbappe također može igrati bilo gdje. Posjeduje ogromnu kvalitetu, okretan je, brz i tehnički nadaren. Odličan je pred golom, inteligentan je... Sve to posjeduje", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo