RASKOL U SVLAČIONICI BARCELONE: / Messi poludio na Neymara i Enriquea! Brazilac namjerno sabotirao momčad?

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi naljutio se na Neymara i trenera Luisa Enriquea.

14.3.2017.
9:43
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Španjolski Diario Gol piše kako u svlačionici Barcelone vlada prava mala pobuna protiv Neymara. Pitate se zašto? Dakle, priča oko Neymara i njegovih odlazaka na rođendan svoje sestre usred natjecateljske sezone traje već sad tri uzastopne godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjerno sabotira svoju momčad i svoj status s kartonima

Naime, prethodne dvije godine prije rođendana svoje sestre, Neymar je namjerno dobivao peti žuti karton kako ne bi morao igrati za rođendan te kako bi mogao stići na zabavu u Brazil. .

Image
DEPORTIVO ŠOKIRAO KATALONSKOG DIVA: /

Bergantinos nedavno nokautirao Torresa, sad srušio i Barcelonu

Image
DEPORTIVO ŠOKIRAO KATALONSKOG DIVA: /

Bergantinos nedavno nokautirao Torresa, sad srušio i Barcelonu

Bila je to prva pobjeda Deportiva nad Barcelonom u La Coruni nakon devet godina. No, u toj utakmici za Barcelonu nije nastupio Neymar. Službeno objašnjenje je da se ozlijedio protiv PSG-a, a neslužbeno da mu je trener Luis Enrique dao odmor jer je Brazilac bio junak uzvratnog susreta s Francuzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci bili ljuti nakon poraza od Deportiva

Nogometaši Barcelone bili su jako ljuti zbog poraza. I tužni. Nakon čudesne partije protiv PSG-a prošloga tjedna (6-1) u Ligi prvaka, očekivali su se bodovi protiv Deportiva. No, Kataloncima se dogodio hladan tuš, u utakmici u kojoj su bili mučki pokradeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora, u međuvremenu je Neymar objavio fotografije s proslave rođendana svoje sestre Rafaelle, a onda su se pojavile spekulacije da je još jednom izigrao Barcelonu zbog sestre.

Svlačionica loše prihvatila Neymarov odlazak

Svlačionica je, i prije poraza u La Coruni, loše prihvatila Neymarov odlazak, a posebno je to teško palo Lionelu Messiju, otkriva Diario Gol. Iz razloga, što najboljem nogometašu Barcelone takvo što ne bi palo na pamet. Argentinac je usredotočen na borbu za naslov prvaka Španjolske. Real je trenutno vodeća momčad lige s ukupno osvojenih 62 boda, dva boda više od Barcelone uz utakmicu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona u mrtvoj utrci s Realom za naslov

Barca je, tako, u mrtvoj utrci s Los Blancosima što je alarm za Messija da svi još više zapnu kako bi se došlo do cilja. No, Neymara očito to baš previše ne dira, pišu Španjolci. Zbog toga što se Neymaru već treću godinu za redom uslijed borbe za naslov prvaka dopušta da se vraća u domovinu kako bi se zabavljao, Messi je ljut i na Neymara, ali i na trenera koji mu je omogućio takvo ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar navodno već mjesecima svakodnevno razgovara s menadžerom Manchester Uniteda Joseom Mourinhom koji ga nagovara da napusti Camp Nou i prijeđe na Old Trafford. A nedavno je Realov predsjednik Florentino Perez prognozirao kako će Neymar napustiti Camp Nou upravo jer ima posebne uvjete u svom ugovoru s Kataloncima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo