RANIERI NUDI 15 MILIJUNA EURA: /

Engleski prvak želi Hrvata koji je oduševio na Europskom prvenstvu

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Aktualni engleski prvak Leicester City zainteresiran je za dovođenje hrvatskog napadača Nikole Kalinića (28), piše The Sun, a prenosi talijanski Calciomercato.

4.7.2016.
9:55
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Trener Leicestera Claudio Ranieri želi pojačati konkurenciju u momčadi uoči premijernog nastupa u Ligi prvaka. U tu svrhu je navodno spreman ponuditi 15 milijuna eura odštete Fiorentini za napadača koji je u Toskanu došao prošlo ljeto iz ukrajinskog Dnjipra.

U Blackburnu nije oduševio

Kalinić je odlično startao u dresu Fiorentine, postigavši deset pogodaka u Seriji A do Nove godine. U drugoj polovici sezone mu je forma malo pala, ali je svejedno okončao prvenstvo s vrlo dobrih 12 golova, a jedan je dodao i u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Europskom prvenstvu u Francuskoj Kalinić je pravu priliku dobio samo u pobjedi protiv branitelja naslova Španjolske (2-1) i pritom se predstavio u odličnom svjetlu, upisavši pogodak i asistenciju. Ukupno je u 30 nastupa za hrvatsku reprezentaciju postigao 12 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je već igrao u Engleskoj od 2009. do 2011. kada je nosio dres Blackburna. Nije se tada najbolje snašao, ali danas bi s daleko većim iskustvom priča u Leicestera mogla biti drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo