RAKITIĆU STIGLA PORUKA IZ SLAVNOG KLUBA: / 'Igrači ga žele u svlačionici. Sve bi dali da u njoj imaju igrača svjetske klase poput Hrvata'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac uskoro bi se mogao oprostiti od Camp Noua

23.4.2020.
12:29
Profimedia
VOYO logo

Teško da će hrvatski reprezentativac IvanRakitić i u narednoj sezoni nositi dres Barcelone. Prema onome što je dolazilo iz Španjolske posljednjih tjedana Vatreni će posije šest godina osvajanja svega što je mogao napustiti Camp Nou. Pitanje koje se postavlja je gdje će dalje. Spominjali su se Atletico Madrid, Manchester United, Juventus, Napoli, Inter, ali on navodno želi natrag u Sevillu. Međutim, Andalužanima problem predstavlja njegova visoka plaća i odšteta. Barcelona se navodno ne želi odreći veznjaka bez najmanje 20 milijuna eura.

Španjolski ABC objavio je pak kako Sevillina svlačionica želi Rakitića te da bi bili oduševljeni da u njoj imaju igrača svjetske klase poput Hrvata. “Dočekali bi ga raširenih ruku”, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019., Image: 416916273, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CURTO DE LA TORRE / AFP / Profimedia

Moraju ga prodati

Katalonski Sport dodaje kako je njegova budućnost neizvjesna pogotovo što on ne namjerava isforsirati odlazak s Camp Noua jer mu je želja ostati do kraja ugovora.

No, to bi značilo da će mu minutaža još više pasti. Ove je sezona u prvenstvenim utakmicama na 40% ukupne minutaže. Značaj mu je pao u korist Arthura i De Jonga. Zbog toga bi mu povratak u Sevillu bio koristan, a i poznato je koliko voli taj grad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona će uskoro morati krenuti u akciju ako želi izbjeći da im iduće godine ode besplatno. Kupaca još uvijek ima i lako bi ga mogli prodati, ali Rakitić je rekao da će on otići pod svojim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo