UMALO DO POBJEDE / Dan remija u Španjolskoj: Rakitiću 90 minuta u podijeli bodova Seville sa Žutom podmornicom

Image
Foto: Profimedia

Sevilla je na 15., a Villarreal na 12. mjestu. Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za seviljsku momčad.

3.12.2023.
21:28
Profimedia
VOYO logo

Treća nedjeljna utakmica 15. kola španjolske La Lige također nije iznjedrila pobjednika, ali su barem postignuti golovi, nogometaši Seville i Villarreala su odigrali 1-1.

Image
VELIKA GREŠKA /

Vatreni tragičar u Italiji: Skrivio kazneni udarac nakon kojeg se velikan vratio iz zaostatka

Image
VELIKA GREŠKA /

Vatreni tragičar u Italiji: Skrivio kazneni udarac nakon kojeg se velikan vratio iz zaostatka

Mreže su mirovale sve do završnice susreta, a u 75. minuti navijači na Sanchez Pizjuanu su se mogli veseliti. Kike Salas je postigao pogodak za 1-0, ali je samo dvije minute kasnije Villarreal izjednačio nakon što je Morales pogodio suparničku mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su u 95. minuti zabili pogodak za pobjedu, no VAR je naknadno poništio gol koji je dao Čileanac Brereton te je sve završilo podjelom bodova. Sevilla je na 15., a Villarreal na 12. mjestu. Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za seviljsku momčad.

U ranija dva susreta ove nedjelje nije bilo ni pobjednika ni golova. Na takav su način odigrali Almeria i Betis. Time je Betis nastavio pozitivan niz posljednjih tjedana u La Ligi, u zadnjih pet utakmica ostvario je tri pobjede i dva remija. Ove nedjelje bod je osvojio unatoč igraču manje. Od 27. minute gosti su igrali bez isključenog Hectora Bellerina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis je ostao na sedmom mjestu ljestvice, kao i Almeria na posljednjem. Almeria je i dalje bez pobjede, osvojila je samo četiri boda.

Pobjednika nije bilo ni u prvom nedjeljnom ogledu, nogometaši Mallorce i Alavesa su također odigrali 0-0. Nastavljen je time negativan niz Mallorce koja nije pobijedila u posljednjih deset prvenstvenih utakmica u nizu. U tom je periodu ostvarila šest remija i četiri poraza. Bio je ovo osmi neodlučeni rezultat Mallorce ove sezone i po tome je rekorder u La Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mallorca se popela na 16. mjesto ljestvice, dok je Alaves došao na 12. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo