RAKITIĆEVE IZJAVE MOGLE BI VAS IZNENADITI: / Otkrio nakon svega što misli o Barceloni i zašto je odabrao baš broj 10 na dresu

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je već nastupio protiv svog bivšeg kluba, s kojim se na kraju ipak razišao mirnim putem

8.10.2020.
15:07
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, obavio je u netom završenom prijelaznom roku svoj, vjerojatno posljedni, transfer u karijeri. Nakon šest godina napustio je Barcelonu i vratio se u svoj omiljeni klub Sevillu.

Rakitić je već nastupio protiv svog bivšeg kluba, s kojim se na kraju ipak razišao mirnim putem, iako je proteklih pola godine bilo podosta tenzija i lošeg tretmana, a Sevilla je s Barcelonom na Camp Nouu prošlog vikenda odigrala 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ex Barcelona player Rakitic skips along the wing past Busquets and Messi; Camp Nou, Barcelona, Catalonia, Spain; La Liga Football, Barcelona versus Sevilla. Barcelona v Sevilla, La Liga, Football, Camp Nou, Barcelona, Spain - 04 Oct 2020,Image: 561456524, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zašto broj 10?

Tim je povodom Rakitić dao izjave za telezviziju Movistar +, a komentirao je prije svega svoj bivši klub. "Barcelona je vrlo jaka i vrlo ujedinjena. Sretan sam zbog njih i želim im sve najbolje", rekao je kratko Rakitić o Barceloni.

Zatim je rekao par riječi o Sevilli i otkrio je tom prilikom zašto je odabrao broj 10 na dresu, a ne broj 11 koji je ranije nosio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što činimo u Sevilli je vrlo dobro, imamo momčad punu igrača koji naporno rade. Ne pričamo puno, samo radimo. Želimo dobiti svaku utakmicu. Zašto broj 10? To je počast Joseu Reyesu. Još ga se često sjetim i želio sam ovaj detalj posvetiti njemu i njegovoj obitelji. Svaki put kad čujem njegovo ime, postanem vrlo emotivan", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo