RAKITIĆEV GLAVNI KONKURENT 'POBRAO' NESVAKIDAŠNJU ZARAZU: / Ne igra zbog vrlo opasne bolesti?

Image
Foto: Profimedia

Arthur je zaradio malo drugačiju vrstu ozljede, ako se uopće može tako nazvati

9.12.2019.
22:56
Profimedia
VOYO logo

Povremenog hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, iz udarne momčadi Barcelone istisnuli su Brazilac Arthur Melo ili ako želite Frenkie De Jong, neki se još dvoume oko toga tko je glavni krivac za Rakitićevo ustoličenje na klupi katalonskog diva. No, većina tvrdi kako je Rakitićev glavni konkurent u Barceloni baš Brazilac Arthur, jer Nizozemac je praktički nezamjenjiv.

Melo je skupio 12 nastupa ove sezone i ne može se reći da ne igra dobro, ali u posljednjoj utakmici protiv Mallorce nije ga bilo niti u zapisniku, a mnogi su se pitali zašto odjednom nije ni u kadru. Barcelona je službeno objasnila kako je riječ o ozljedi prepona, ali neki brazilski mediji došli su do bizarne informacije kako je Arthur zaradio malo drugačiju vrstu ozljede, ako se uopće može tako nazvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial
Image
Foto: Profimedia, Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial

Arthur Melo

Opasna zaraza

Naime, dio tamošnjih medija tvrdi kako je Arthur zarazio spolnom bolesti gonorejom. Dakako, službene potvrde ovakvih navoda nema, ali ako je zaista u pitanju ova bolest Arthura neće biti nekoliko tjedana, a veći problem bit će liječenje. Lijek za tu bolest sadrži tvari koje su zabranjene prema Svjetskoj antidopinškoj agenciji i Arthur će se morati liječiti nekim manje invazivnim metodama, a to će svakako potrajati nešto duže.

Dok se, ako je ovo uopće istina, Arthur ne dovede u red, Rakitić bi mogao iskoristiti priliku i nametnuti se treneru Ernestu Valveredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo