RAKITIĆA PITALI O PROBLEMU KOJI JE ESKALIRAO NAKON NJEGOVA ODLASKA IZ BARCE: / 'Koliko ja znam...'

Image
Foto: Profimedia

Argentinac i Francuz navodno nisu u dobrim odnosima

12.11.2020.
17:39
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac IvanRakitić osvrnuo se na međusobni odnos bivših suigrača AntoineaGriezmann i LionelaMessija. Tema je to koja je posljednjih dana dobila dosta prostora u katalonskim medijima s tvrdnjom da se dvojac ne podnosi i da su usvađi.

“Koliko ja znam, njih dvojica jako dobro slažu. Imao sam sjajan odnos s Antoineom i Leom. Njih dvoje su često zajedno pili čaj i provodili mnogo vremena skupa u svlačionici. Ako obojica krenu zabijati golove, nitko više neće pričati o njima. To su zahtjevi i očekivanja velikog kluba poput Barce. Ali njih dvojica su spektakularni dečki i želim im sve najbolje”, rekao je Rakitić za Canal Sur Radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi (L) talks to Barcelona's French forward Antoine Griezmann during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020.,Image: 502190818, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

On je ovog ljeta nakon šest godina napustio Barcelonu i vratio se u Sevillu.

“Potrebno mi je malo vremena za adaptaciju. Ovdje se ne igrao isto kao u Barceloni. Ja se,inače, osjećam kao dijete. Jako sam dobro i još nema problema s ozljedama. Pazim se, a u Sevillu sam došao s ciljem da se pokažem u najboljem svjetlu”, poručio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo